ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Έχουμε αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e-invoicing) και ηλεκτρονικής πληρωμής (e-payment), τα οποία είναι ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από τις μη ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Θα χρειαστείτε ένα πρόσφατο χειρόγραφο τιμολόγιο πριν από τη διαδικασία

Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης που διαθέτουμε σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλους τους λογαριασμούς σας –τιμολόγια, πιστώσεις, αντίγραφα λογαριασμών και πληρωμές- με λίγα μόνο κλικ. Είναι έξυπνο, γρήγορο και οικολογικό.

Το Online Billing κάνει πολύ πιο εύκολο το δύσκολο έργο της επεξεργασίας των τιμολογίων και της εναρμόνισης των οικονομικών καταστάσεων. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον λογαριασμό σας, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε για έντυπα τιμολόγια ή να συμπληρώνετε τα στοιχεία με το χέρι.

  • Λάβετε τα τιμολόγιά σας ηλεκτρονικά.
  • Λάβετε ειδοποιήσεις μέσω email, μόλις εκδίδονται νέα τιμολόγια.
  • Κατεβάστε στον υπολογιστή σας τιμολόγια και αντίγραφα λογαριασμών σε αρχεία μορφής PDF ή Excel.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε τιμολόγια και αντίγραφα λογαριασμών κάθε μέρα, κάθε ώρα, ολόκληρο τον χρόνο.
  • Πληρώστε τα τιμολόγιά σας ηλεκτρονικά.
  • Καταχωρίστε και παρακολουθήστε τα αιτήματά σας για αμφισβήτηση τιμολογίων.

Όλη αυτή η γραφειοκρατία για να ελέγξετε, να καταγράφει και το αρχείο, για να μην αναφέρουμε το επίπονο έργο της εισαγωγής όλων αυτών των στοιχείων, η ηλεκτρονική τιμολόγηση μπορεί σίγουρα να σας εξοικονομήσει χρόνο.
Έτσι, για να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης που είναι μια πολύ ταχύτερη, πιο αποτελεσματική διαδικασία τιμολόγησης.
Γρηγορότερα - μπορείτε να εισάγετε δεδομένα τιμολόγιο απευθείας στο λογιστικό σας σύστημα, μειώνοντας τα λάθη που έγιναν χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων
Ταχύτερα - μπορείτε αμέσως να πρόσβαση σε στοιχεία χρέωσης εώς και 26 εβδομάδων, εξοικονομώντας χρόνο που θα ψάχνατε σε αρχειοθήκες.
Οικολογικά - μπορείτε να δείτε τα τιμολόγια ως PDF αντί τυπωμένα, βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων σας στο περιβάλλον, μειώνοντας τη σπατάλη χαρτιού

“ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ”
210 8905868

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

“ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Α ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Β, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ”
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

“Κρατήστε τον έλεγχο των αποστολών σας εν κινήσει”
Γνωρίστε το νέο app της ΤΝΤ

Δείτε πως δουλεύει