Megújult a TNT honlapja

: 2004. január 1.

A cég valamennyi leányvállalatánál egységesítette internetes megjelenését A www.tnt.hu honlap gyorsabbá és könnyebbé teszi az online ügyintézést


Budapest, 2003. szeptember 30. - Magyarország piacvezető expressz szállító vállalata, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. szeptembertől megújult honlappal várja ügyfeleit. A TNT-nél elérhető online szolgáltatások - küldeményfeladás, csomagok nyomonkövetése, tranzitidő- és díjkiszámítás, futárrendelés - az új honlapról az eddiginél egyszerűbben és gyorsabban érhetők el. Mindez jelentősen megkönnyíti a TNT internetes szolgáltatásainak használatát.

A megújult honlap kialakítása leegyszerűsödött, és így a letöltés is gyorsabb lett. A változás nem csak a magyarországi honlapot érinti, hanem az anyavállalat, a TNT Expressz Worldwide valamennyi leányvállalatának honlapjára vonatkozik, amelyek így minden országban azonos kialakítást, felépítést és tartalmat nyertek. A cég világszerte mintegy 200 országban van jelen, a tnt.com pedig 260 helyi változatban, helyi nyelven érhető el.

"A TNT folyamatosan fejleszti internetes jelenlétét, hiszen alapvető fontosságú számunkra, hogy ügyfeleink minél kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásainkat. Megújult honlapunk felhasználóbarát kialakítása még inkább segíti ügyfeleinket abban, hogy időt és pénzt takarítsanak meg"- mondta el ifj. Járosi Márton, a TNT Hungary ügyvezető igazgatója.

Az átalakításnak köszönhetően a www.tnt.hu website minden eleme elérhető magyarul. Emellett a májusban bevezetett ExpessShipper csomagküldő szoftver is letölthető róla, amelyet olyan kis és közepes méretű vállatok számára fejlesztették ki, amelyek hetente több alkalommal adnak fel küldeményt. A PC alapú program jelentősen egyszerűsíti az ügyfelek számára küldeményeik feladását és követését az interneten keresztül. A tnt.hu oldal az anyavállalat és a többi leányvállalt honlapjához képest annyival nyújt több információt, hogy a magyar oldalon állásajánlatok és az aktuális pontgyűjtő akció is megtalálható

A TNT az iparágban vezető szerepet tölt be felhasználóbarát informatikai megoldásaival, az elmúlt két évben például mintegy 100 millió eurót (2,6 milliárd forintot) fordított elektronikus szolgáltatásai fejlesztésére. Az internetes megoldások folyamatosan növekvő népszerűségét kiválóan jelzi, hogy tavaly a cég online szolgáltatásait 24 millióan vették igénybe világszerte, amely az előző évhez képest 80 százalékos növekedést jelent.