TNT Express heeft regelmatig campagnes om de vele opties én voordelen die wij u kunnen bieden onder uw aandacht te brengen.


Wanneer u gebruik wilt maken van onze service of op zoek bent naar meer informatie over onze verschillende diensten kunt u hier terecht. U kunt hier al onze campagnes vinden.

Zo kunnen wij u altijd op de hoogte houden van onze nieuwste ontwikkelingen en de producten die voor u het voordeligst zijn. Op deze wijze kan TNT Express continu blijven inspelen op uw wensen en verwachtingen. Bovendien wordt u ook de mogelijkheid gegeven om het product te kiezen dat het beste bij u past. Of het nu gaat om onze express diensten, oplossingen op maat of branchespecifiek transport, hier vindt u het allemaal.

Dus als u er zeker van wilt zijn dat u gebruik maakt van het voordeligste product dat volledig is toegepast op uw wensen, met bovendien de garantie dat uw pakket op de juiste tijd op de juiste plaats is, kunt u hier verder klikken voor onze meeste recente acties. Want bij TNT Express staat één ding centraal: Sure we can.