expediati acum

urmariti expedierea

 

FedEx şi TNT se reunesc pentru a vă oferi şi mai multe beneficii

NOUA APLICATIE MOBILA TNT

Urmariti expedierile cu ajutorul aplicatiei mobile TNT pentru iOS si Android. Pastrati controlul, gestionand transporturile dumneavoastra de oriunde ati fi, si aflati imediat costul si timpul de tranzit. Noua aplicatie este disponibila acum!

 

 

ALEGETI VITEZA DE LIVRARE DE CARE AVETI NEVOIE

Oriunde doriti sa expediati si oricand trebuie sa ajunga la destinatie, alegand serviciile noastre, puteti avea siguranta ca vom respecta termenul limita. Va oferim o gama variata de servicii, de la solutii dedicate documentelor si coletelor ce necesita livrare a doua zi, pana la solutii dedicate marfurilor grele, mai putin urgente. De asemenea, pentru expedierile dumneavoastra extrem de urgente, va oferim servicii personalizate care sa raspunda exact solicitarilor dumneavoastra.

Acces cont myTNT

Ati uitat parola?

EXPEDIATI ACUM IN 5 PASI SIMPLI

COMUNICATE DE PRESA

Fiti la curent cu cele mai recente si importante stiri TNT.

EXPERIENTA PE PIETELE VERTICALE

Ne punem experienta in slujba dumneavoastra. Echipele noastre de experti detin competente specifice in domeniul transportului pentru diverse industrii.

FORMALITATI VAMALE

Formalitatile vamale sunt inevitabile atunci cand expedierile traverseaza mai multe granite. Noi va putem asigura ca intregul proces se va desfasura eficient, corect si cat este posibil de rapid.

SUPORT

Aveti intrebari? Obtineti sfaturi si recomandari online sau alegeti cum sa ne contactati.