TNT va ofera o gama larga de instrumente si solutii electronice, pentru a va asigura maximum de flexibilitate si control.

Accesati toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va gestiona usor si eficient expedierile. Oriunde ati fi: de la birou sau cu ajutorul laptop-ului, telefonului mobil sau palmtop-ului. Bineinteles ca puteti! Sure you can!

Instrumente de expediere sunt disponibile chiar aici, pe site-ul nostru www.tnt.com 

• puteti verifica timpii de tranzit
• puteti face o expediere
• puteti lansa o comanda, sau
• puteti monitoriza fiecare expediere

myTNT

Inregistrati-va ca utilizator myTNT pentru a folosi aceasta solutie simpla si flexibila, care va va ajuta sa va monitorizati si gestionati expedierile, prin intermediul site-ului nostru securizat, oricand, de la orice calculator conectat la internet. Pentru a va inregistra rapid apasati aici.

Express Mobile

Chiar si atunci cand sunteti in miscare, puteti sa lansati o noua comanda de transport sau sa va monitorizati expedierile, prin intermediul unui simplu mesaj SMS trimis de oe telefonul dvs. mobil sau printr-un email trimis de pe laptop ori smartphone. Puteti obtine informatii si mai detaliate, folosind aplicatii de tip WAP si PDA. Pentru a afla detalii, apasati aici.

Solutii electronice de expediere

Va puteti gestiona mult mai eficient expedierile, reducand timpul consumat cu o serie de operatiuni repetitive, prin utilizarea uneia dintre solutiile noastre electronice de expediere. Indiferent de natura afacerii pe care o administrati, cu siguranta, ExpressShipper, ExpressManager sau ExpressConnect constituie raspunsul la solicitarile dvs. Pentru a afla detalii, apasati aici.

E-invoicing

Solutia e-invoicing, din gama instrumentelor electronice TNT, a fost creata pentru a va oferi un suport in plus pentru gestionarea optima a proceselor logistice ale companiei dumneavoastra, asigurandu-va un control mai bun asupra costurilor de expediere. Aplicatia noastra securizata permite transmiterea pe email, in format electronic, a facturii fiscale prin aplicarea unei semnaturi digitale. Detalii aici.