Optiuni aditionale:

TNT asigura preluarea expedierilor in numele dvs. din 170 de tari, indeplinirea formalitatilor vamale si livrarea la usa dvs., fara nici un fel de alte inconveniente legate de fluctuatiile cursului de schimb. Pentru a solicita preluarea unui import folositi aplicatia myTNT. Daca nu aveti inca un cont myTNT atunci completati si trimiteti acest formular la ro.cs@tnt.com sau apelati TNT Contact Centre.

  • Livrare cu prioritate

Livrare cu prioritate a expedierii dvs., oriunde in lume.

  • Livrare sambata

Livrare in zilele de sambata pentru expedierile internationale.

  • Asigurare
Solutie disponibila pentru asigurarea valorii declarate a marfii.

 

Taxe suplimentare:

  • Rezolvarea adreselor incorecte

In cazul in care adresa de destinatie mentionata de expeditor este incompleta sau incorecta, astfel incat livrarea transporturlui nu este posibila, TNT va face toate eforturile rezonabile pentru a gasi adresa corecta si pentru a asigura livrarea acestuia.

  • Document de transport non-electronic

Puteti obtine o reducere de tarif si gestiona eficient intregul proces logistic cu ajutorul instrumentelor electronice TNT, disponibile gratuit pe tnt.com.

  • Manipulare speciala

Expedierile atipice din punct de vedere al dimensiunilor sau continutului reprezinta o provocare aparte pentru orice retea de transport, in special in cazul in care sunt tranzitate mai multe tari sau continente. Pentru a va asigura ca expedierile dvs. internationale sunt livrate la timp si in cele mai bune conditii, va oferim toate informatiile necesare pentru ambalarea optima a coletelor, ca si pentru clarificarea situatiilor in care se aplica taxa de manipulare speciala.

  • Expediere multipla

Pentru a asigura procesarea operativa a fiecarei expedieri, in cazul transporturilor formate din mai multe colete, TNT aplica o taxa aferenta coletelor aditionale.

  • Livrare in afara retelei TNT

TNT asigura servicii de livrare inclusiv in zonele aflate in afara retelei operationale. Click aici pentru a consulta lista orientativa de coduri postale situate in afara retelei. Pentru aflarea tarifului total aferent transportului dumneavoastra, va rugam utilizati solutiile electronice gratuite TNT.

  • Efectuarea formalitatilor vamale

TNT asigura reprezentarea companiei dvs. in fata autoritatilor vamale, pentru expedierile de colete sau marfa in/din tari din afara Uniunii Europene (taxa suplimentara se adauga la tariful Express pentru documente).

  • Indexul de combustibil

Datorita fluctuatiilor inregistrate de pretul petrolului, TNT a implementat un index de combustibil variabil. In acest fel oferim clientilor nostri un mecanism transparent si corect de facturare a transporturilor acestora, in functie de variatiile inregistrate de pretul petrolului. Click aici pentru detalii.