ВСИЧКИ ВАШИ ПРАТКИ

  В ЕДНА РЪКА

    Новото мобилно приложение на TNT -

    сега налично за iOS и Android

 

Търсене и проследяване

Да сте информирани къде са Вашите пратки и кога ще пристигнат, означава, че можете да упражнявате контрол.

Нашата функция „Търсене и проследяване“ дава на Вас и Вашите клиенти достъп до данните за проследяване, за да планирате дългосрочно.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА ЗА ЦЕНАТА И ВРЕМЕТО ЗА ДОСТАВКА

Да знаете точно кога ще пристигнат стоките Ви и колко ще струва изпращането, Ви дава възможност да поддържате клиентите си доволни и финансите си под контрол. Поискайте и вземете незабавна ценова оферта, независимо къде се намирате и научете точно колко ще са разходите Ви за транспорта.

БЪДЕТЕ В КРАК С ПРАТКИТЕ СИ С НОТИФИКАЦИ

Вече не трябва да търсите информация за пратките си – сега тя достига до Вас. Разрешете нотификации за това мобилно приложение и автоматично ще Ви уведомим, когато статусът на пратката Ви се промени.

ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРАТКАТА

Да имате възможност за бърз и лесен достъп до актуална информация за движението на пратката, означава, че знаете какво се случва с Вашата пратка, в момента, в който разберем и ние. Използвайте разширяемата времева линия или картата, за да видите къде са Вашите стоки и какви стъпки от маршрута им остават.

„Мобилното приложение на TNT ми позволява да работя в движение, което означава да прекарвам по-малко време на бюрото си и повече време там, където трябва да бъда.“

– Сюзън, Организатор логистика

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО СЕГА

APP STORE

Изтеглете новото iOS приложение безплатно

PLAY STORE

Изтеглете новото Android приложение безплатно