Свързваме Европа – за по-големи възможности 

 

 

 

 

Комбинираната мрежа на FedEx и TNT създава повече възможности от когато и да било преди

Обединяваме своите услуги и обхват, навлизаме в нови пазари и предлагаме услуги с най-високо качество за Вашите клиенти в Европа. Вижте как.

Повече връзки, повече услуги, повече възможности

Отказ от отговорност: Цифрите показват общите възможности на FedEx и TNT в Европа. Още подробности тук.
*Отнася се за определени държави и пощенски кодове –  проверете транзитните времена за  FedEx и TNT

По-обширен избор от услуги за Вашите нужди

Независимо дали търсите скорост, стойност, или специална обработка, имаме подходящи услуги за всички изисквания на Вашия бизнес.

Нашата изключителна мрежа в действие

Недейте просто така да ни се доверявате. Прочетете как предлагаме вълнуващи възможности в Европа – с истории за успехите на наши клиенти, които показват нашата мрежа в действие.

Свържете се с нови възможности с помощта на нашите експертни екипи

Помогнете за растежа на своя бизнес, като получавате съдействие от един и същи търговски представител за всички Ваши нужди. Нашите екипи за обслужване на клиенти Ви помагат при заявката и проследяването на пратки, а нашите куриери обработват всеки пакет с внимание. Благодарение на силните ни връзки и десетилетия опит в логистиката ние сме идеални партньори за Вашите пратки в Европа.

Получете пълна видимост с нашите лесни за използване автоматизирани инструменти

Можете да опростите своите процеси с помощта на широката гама от интелигентни автоматизирани инструменти, които предлагаме. Имате достъп в реално време до всички свои пратки, а с myTNT2 получавате подобрена система за заявки.

Започнете да изпращате пратки с нашата изключителна европейска мрежа

Използвайте пълноценно нашите комбинирани възможности още днес. Можете да получите достъп до още по-обширна гама услуги и решения – както и да откриете повече възможности за своя бизнес.

 

Вече имате профил в TNT?

Не сте запознати с FedEx?