Нашата изключителна мрежа в действие

Как Ви свързваме с по-големи възможности в Европа

 

 

 

Когато скоростта е от първостепенно значение

Как скоростта и надеждността на нашите времево-дефинирани услуги за доставка помогна на един производител на автомобилни части да изпраща пратки в цяла Европа при спазване на строги срокове.

Когато трябва безопасно да изпратите опасни товари 

Как нашият десетилетен опит с опасните товари помогна за безопасното изпращане на замразени биологични проби в цяла Европа.

Когато търсите рентабилен вариант

Как помогнахме на производител на екипировка за водни спортове да изпрати на търговци на дребно из цяла Европа бързо и в рамките на бюджета чрез нашите икономични услуги – които сега предлагат доставка до края наследващия работен ден* до повече от 200 000 пощенски кода в 17 държави.

Когато Ви трябва ексклузивна персонализирана услуга

С нашите персонализирани решения и екипа за специални услуги на TNT улеснихме бързата доставка при контролирана температура на синтетични сърца в Скандинавия.

Започнете да изпращате пратки с нашата изключителна европейска мрежа

Използвайте пълноценно нашите комбинирани възможности още днес. Можете да получите достъп до още по-обширна гама услуги и решения – както и да откриете повече възможности за своя бизнес.

Вече имате профил в TNT?

Не сте запознати с FedEx?

FedEx и TNT създават повече възможности от когато и да било преди.

Помогнете за растежа на своя бизнес, като получавате съдействие от един и същи търговски представител за всички Ваши нужди.

Опростете процесите си с помощта на нашите лесни за използване автоматизирани инструменти.