Vi forbinder Europa med bedre muligheder 

 

 

 

 

Sammen åbner FedEx's og TNT's netværk for endnu flere muligheder end tidligere

Samtidig med at vi integrerer vores services og dermed udvider netværket, får vi forbindelse til nye markeder og leverer den højeste kvalitet til vores europæiske kunder. Se hvordan.

Flere forbindelser, flere services, flere muligheder

Ansvarsfraskrivelse: Tallene er et udtryk for FedEx's og TNT's samlede ydelser i Europa. Du kan få yderligere oplysninger her.
*Gælder for udvalgte lande og postnumre – se FedEx's og TNT's transittider.

Et bredere udvalg af løsninger, der dækker dine behov

Uanset om du har brug for hurtig levering, en økonomisk løsning eller speciel håndtering, så har vi løsninger, der dækker alle virksomhedens behov.

Se, vores fantastiske netværk i aktion

Læs, og døm selv. Se, hvordan vi tilbyder fantastiske muligheder i Europa, og læs vores kunders succeshistorier, der viser, hvordan vores netværk fungerer i praksis.

Opdag nye muligheder i samarbejde med vores team af eksperter

Tjek alle dine muligheder via en enkelt kontaktperson Vores kundeservice hjælper dig med at oprette og følge forsendelser, mens vores operationelle teams håndterer hver enkelt pakke forsigtigt. Med vores gode forbindelser og årtiers erfaring inden for logistik er vi den ideelle partner, når du har forsendelser til Europa.

Få fuldt overblik med vores brugervenlige systemer

Gør dine processer mere enkle med vores brede udvalg af avancerede værktøjer. Få adgang til oplysninger om alle dine forsendelser næsten i realtid og til vores forbedrede bookingsystem myTNT2.

Gør brug af vores enestående europæiske netværk til dine forsendelser

Få mest muligt ud af vores samlede udvalg af services med det samme. Adgang til et endnu bredere udvalg af services og løsninger – og en verden af muligheder for din virksomhed.

 

Har du allerede en TNT-konto?

Er du endnu ikke FedEx-kunde?