ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

      H εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για IOS και Android

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Αν είστε ενημερωμένοι σχετικά το πού βρίσκονται οι αποστολές σας και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους, μπορείτε να διατηρείτε τον έλεγχο.

Χάρη στη λειτουργία Παρακολούθηση και Εντοπισμός, τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα παρακολούθησης και να προγραμματίζετε ανάλογα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η δυνατότητα ταχείας και εύκολης πρόσβασης σε επικαιροποιημένες λεπτομέρειες αποστολής διασφαλίζει ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει με την αποστολή σας τόσο σύντομα και εμείς. Χρησιμοποιήστε την επιλογή χρονολόγιο ή τον χάρτη για να δείτε που βρίσκονται τα αγαθά σας και ποια είναι τα επόμενα στάδια.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητείτε πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές σας - τώρα οι πληροφορίες έρχονται σε εσάς. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για αυτήν την εφαρμογή και θα σας ενημερώνουμε αυτομάτως όταν αλλάζει η κατάσταση της αποστολής σας.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ξέροντας ακριβώς πότε θα φτάσουν τα αγαθά σας και ποιο θα είναι το κόστος, μπορείτε να διασφαλίζετε την ικανοποίηση των πελατών σας και τον έλεγχο του κόστους σας. Λάβετε άμεση προσφορά τιμής στο διαδίκτυο, οπουδήποτε βρίσκεστε, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς το ύψος της δαπάνης σας.

“Με την εφαρμογη της TNT μπορω να δουλευω ενω ειμαι εν κινησει, πραγμα που σημαινει οτι μπορω να περναω λιγοτερο χρονο στο γραφειο μου και περισσοτερο εκει που πρεπει να ειμαι.”

-Σούζαν, Διοικητική Υπάλληλος Logistics 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΡΑ

APP STORE

Κατεβάστε το νέο iOS app δωρεάν

PLAY STORE

Κατεβάστε το νέο Android app δωρεάν