Σας συνδέουμε με περισσότερες δυνατότητες στην Ευρώπη 

 

 

 

 

Ο συνδυασμός του δικτύου της FedEx και της TNT δημιουργεί περισσότερες δυνατότητες από ποτέ

Καθώς συνδυάζουμε τις υπηρεσίες μας με την εμβέλειά μας, επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές και παρέχουμε στους πελάτες σας στην Ευρώπη την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Δείτε πώς.

Περισσότερες συνδέσεις, περισσότερες υπηρεσίες, περισσότερες δυνατότητες

Διευκρίνιση: Οι αριθμοί δείχνουν τις συνδυασμένες δυνατότητες της FedEx και της TNT στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
*Ισχύει για επιλεγμένες χώρες και περιοχές –  ελέγξτε τους χρόνους μεταφοράς της FedEx και της TNT.

Περισσότερες υπηρεσίες για να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες σας

Είτε ψάχνετε για ταχύτητα, είτε ποιότητα, είτε ειδικό χειρισμό, διαθέτουμε υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το εξαιρετικό μας δίκτυο στην πράξη

Μάθετε για εμάς από τους πελάτες μας. Μάθετε για τις συναρπαστικές δυνατότητες που προσφέρουμε στην Ευρώπη μέσα από τις μαρτυρίες των πελατών μας που δείχνουν την επιτυχία του δικτύου μας στην πράξη.

Συνδεθείτε με νέες δυνατότητες με τη βοήθεια της ομάδας των ειδικών μας

Εξελιχθείτε με την υποστήριξη ενός υπευθύνου πωλήσεων που θα ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες. Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σας βοηθάει να δημιουργείτε και να εντοπίζετε τις αποστολές σας, ενώ οι οδηγοί μας χειρίζονται κάθε δέμα με προσοχή. Με τις ισχυρές μας συνδέσεις και την εφοδιαστική εμπειρία δεκαετιών, είμαστε οι ιδανικοί συνεργάτες για τις αποστολές σας στην Ευρώπη.

Εξασφαλίστε πλήρη παρακολούθηση με τα εύχρηστα αυτοματοποιημένα εργαλεία μας

Κάντε τις διαδικασίες πιο απλές με τη μεγάλη ποικιλία των προηγμένων αυτοματοποιημένων εργαλείων μας. Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα σε σχεδόν πραγματικό χρόνο για όλες τις αποστολές σας και επωφεληθείτε από το βελτιωμένο σύστημα προγραμματισμού αποστολών του myTNT.

Ξεκινήστε τις αποστολές με το εξαιρετικό ευρωπαϊκό μας δίκτυο

Επωφεληθείτε πλήρως από τις συνδυασμένες δυνατότητές μας σήμερα. Αποκτήστε πρόσβαση σε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών και λύσεων, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψετε περισσότερες δυνατότητες για την επιχείρησή σας.

 

Διαθέτετε ήδη έναν λογαριασμό TNT;

Είστε νέοι στη FedEx;