Καλοκαιρινή Καμπάνια για τα Βαριά Φορτία

Προσφορά Έκπτωσης

Όροι και προϋποθέσεις

Η TNT Express Worldwide B.V. («TNT») προσφέρει έκπτωση 20% στις χρεώσεις της υπηρεσίας εξαγωγών Economy Express με χρέωση του αποστολέα, αποκλειστικά για τους πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και έχουν λάβει το σχετικό ενημερωτικό e-mail ή έχουν ενημερωθεί μέσω των διαδικτυακών πλατφορμών της TNT. Αυτή η διαφημιστική έκπτωση προσφέρεται μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Αποστολές Economy Express άνω των 70 kg (πραγματικό ή και ογκομετρικό βάρος) που αποστέλλονται από 18 Ιουλίου 2018 έως και 31 Αυγούστου 2018 για τις οποίες ισχύουν οι κανονικοί όροι και προϋποθέσεις μεταφοράς της TNT («Κατάλληλες αποστολές»). 
  • Αυτή η προσφορά είναι μόνο για αποστολές εξαγωγών. Η έκπτωση υπολογίζεται επί της βασικής τιμής (υφιστάμενη χρέωση τιμοκαταλόγου).
  • Οι κρατήσεις (bookings) για τις αποστολές που πληρούν τις προϋποθέσεις πρέπει να πραγματοποιούνται πριν από τις 31 Αυγούστου.
  • Η προσφορά ισχύει για τις "Κατάλληλες αποστολές" από Ελλάδα προς: Κίνα και Νότια Κορέα.

Η παρούσα διαφημιστική προσφορά προσφέρεται από την ΤΝΤ στις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Αποκλείονται οι υπηρεσίες αποστολών προκαθορισμένης ώρας και μέρας, η μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων και οι αποστολές που υπερβαίνουν τις προκαθορισμένες διαστάσεις (awkward freight).
  • Αποκλείονται τα προϊόντα εξειδικευμένων υπηρεσιών (Special Service).

Η ΤNT διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προϋποθέσεις αυτής της διαφημιστικής προσφοράς ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η παρούσα διαφημιστική προσφορά θα λήξει αυτόματα στις 31 Αυγούστου 2018, στις 23:59 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET).

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.