Επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε όλο τον κόσμο

με τις διηπειρωτικές υπηρεσίες αποστολής δεμάτων της FedEx και της TNT


Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας γρηγορότερα από ποτέ

Μπορούμε να φτάσουμε σε περισσότερους προορισμούς στις Η.Π.Α. πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές μας και να πραγματοποιήσουμε εισαγωγές από την Ασία σε μία νύχτα.
 

Συνδεθείτε με περισσότερες αγορές παγκοσμίως

Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας σε 220 χώρες και περιοχές με 700 πτήσεις και 55.000 οδικά δρομολόγια την εβδομάδα.


 

Επισπεύστε τη διαδικασία του εκτελωνισμού

Αποφύγετε τις καθυστερήσεις στα σύνορα με τα online εργαλεία μας και την υπηρεσία παρακολούθησης της διεκπεραίωσης του εκτελωνισμού.

 

Εξασφαλίστε πλήρη παρακολούθηση και έλεγχο

Τα εξειδικευμένα εργαλεία παρακολούθησης σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε αποστολές χωρίς δυσκολίες, αφού μπορείτε να ελέγχετε την πρόοδο των αποστολών σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Φτάστε πιο γρήγορα, πιο μακριά

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας στις πιο ελκυστικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στη συνένωση της FedEx και της TNT. Είτε θέλετε να φτάσετε στην Ασία και στις Η.Π.Α. είτε ακόμη παραπέρα, η συνένωση της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας μεταφοράς φορτίων στον κόσμο με το ταχύτερο οδικό δίκτυο στην Ευρώπη κάνουν τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και την επέκτασή της επιχείρησής σας σε παγκόσμιο επίπεδο γρηγορότερες και ευκολότερες από ποτέ. 

Πραγματοποιήστε αποστολές στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στον κόσμο

Οι εξαγωγές από την Ε.Ε. προς την Ασία αυξήθηκαν κατά 54 δισ. € το 2017, ενώ οι εισαγωγές κατά 78 δισ. €2. Καθώς αυτή η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται, το ίδιο θα συμβεί και στο επίπεδο των εμπορικών συναλλαγών. Χάρη στην ασυναγώνιστη τεχνογνωσία μας, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ.

Πραγματοποιήστε αποστολές στη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο

Η αξία των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. είναι 935 δισ. € ανά έτος1και οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α. αυξήθηκαν κατά 20% τα τελευταία 3 χρόνια2. Χάρη στους ασυναγώνιστους χρόνους μεταφοράς στις Η.Π.Α., είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας σε αυτήν την ελκυστική αγορά.

Εξερευνήστε όλες τις δυνατότητες των υπηρεσιών εισαγωγών

Η αξία των εισαγωγών στην Ε.Ε. εκτιμάται ότι αγγίζει τα 1.856 δισ. €,1 εκτίμηση που μεγαλώνει κάθε χρόνο. Στηριχθείτε στους διασυνοριακούς τελωνειακούς εμπειρογνώμονές μας για τον χειρισμό των εμπορευμάτων σας που προέρχονται από την Ασία και ολόκληρο τον κόσμο.

Εξερευνήστε τις δυνατότητες παγκοσμίως

Ευρώπη

3,7 τρισ. € σε παγκόσμιες εμπορικές συναλλαγές τον προηγούμενο χρόνο1
 

Ασία

673 δισ. € σε εξαγωγές από την Ε.Ε. προς την Ασία το 2017  2

 

Η.Π.Α. 

3,3 τρισ. € σε εμπορικές συναλλαγές των Η.Π.Α. με άλλες χώρες το 20173

 

Λατινική Αμερική

Εξαγωγές αξίας άνω των 114 δισ. € από την Ε.Ε. προς τη Λατινική Αμερική το 20172
 

Αφρική

Αύξηση από 117 σε 130 δισ. € στις εισαγωγές από την Αφρική προς την Ε.Ε. μεταξύ του 2016 και του 20172