Yhdistämme Euroopan parempiin mahdollisuuksiin 

 

 

 

 

Yhdistynyt FedEx- ja TNT-verkosto luo enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan aiemmin

Yhdistämällä palvelumme ja kattavuutemme laajennamme markkina-aluettamme ja tarjoamme laadukkaimmat palvelut eurooppalaisille asiakkaillesi. Katso lisää videosta.

Lisää yhteyksiä, lisää palveluita, lisää mahdollisuuksia

Vastuuvapauslauseke: Luvut näyttävät FedExin ja TNT:n yhteiset valmiudet Euroopassa. Lue lisätietoja täältä.
*Koskee tiettyjä maita ja tiettyjä postinumeroalueita – tarkista FedExin ja TNT:n kuljetusajat.

Laajempi palveluvalikoima täyttää kaikki tarpeet

Halusitpa sitten nopeutta, hyvää hinta-laatusuhdetta tai erikoiskäsittelyä, palveluistamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.

Erinomainen verkostomme toiminnassa

Älä luota pelkästään meidän sanaamme. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin, jotka antavat oivan käsityksen verkostomme toiminnasta, ja totea itse, kuinka tarjoamme upeita mahdollisuuksia ympäri Euroopan.

Kohti uusia mahdollisuuksia asiantuntijatiimiemme avulla

Yksi myyntikontakti opastaa sinua lähettämisen kaikissa vaiheissa. Asiakaspalvelumme auttaa lähetysten tekemisessä ja seurannassa, ja kuljettajamme pitävät lähetyksesti hyvää huolta. Vahvat yhteytemme ja vuosikymmenien logistiikkakokemus tekevät meistä parhaan kumppanin Euroopan lähetyksillesi.

Helppokäyttöiset lähetystyökalumme tarjoavat täyden näkyvyyden

Yksinkertaista prosessejasi – tutustu fiksujen työkalujemme laajaan valikoimaan. Seuraa kaikkia lähetyksiäsi lähes reaaliajassa ja hyödynnä myTNT 2 -palvelun entistä kehittyneempää lähettämistä.

Aloita lähettäminen ensiluokkaisen eurooppalaisen verkostomme avulla

Hyödynnä kaikki yhdistettyjen voimavarojemme tarjoamat edut. Ota käyttöösi entistä laajempi valikoima palveluita ja ratkaisuja, ja tartu tilaisuuteen löytää uusia mahdollisuuksia yrityksellesi.

 

Onko sinulla jo TNT:n asiakasnumero?

Oletko uusi FedExin asiakas?