TE VAGY A LEGJOBB FUTÁR VAGY TARGONCAVEZETŐ?

MÉRD FEL TUDÁSODAT A 2016-OS DRIVE ME CHALLENGE VERSENYEN!

Mi a Drive Me Challenge?

A Drive Me Challenge (DMC) évente megrendezésre kerülő versenyünk, amely során kiválasztjuk és amellyel elismerjük legjobb futárjainkat, targoncavezetőinket. Ez az év igazán különleges, hiszen a TNT idén 10. alklommal rendezi meg a versenyt. Csatlakozz hozzánk az ünneplésben!

 

Miért érdemes részt venni?

Jó szórakozás! Mérd fel biztonságos, környezetbarát vezetési tudásodat a TNT legjobb futárai ellen! Ez egy remek lehetőség arra, hogy megmutasd, miként nyújtasz kiváló szolgáltatást ügyfeleinknek, hogy remek díjakat nyerj és megismerj kollégákat a világ minden részéről!

 

Felhívás minden futárnak és targoncásnak!

Mindegy milyen járművet vezetsz, csatlakozz! Külön-külön versennyel készülünk!

 

Hogyan jeletkezhetsz?

Jelentkezz a magyarországi versenyre még ma! Egyszerűen csak jelezd vezetődnek, hogy szeretnél részt venni a versenyen vagy regisztálj online itt

Sok szerencsét!

Tegyél meg mindent, hogy bekerülj a kelet-európai regionális közép-döntőbe, amely Lettországban kerül megrendezésre augusztusban! A Drive Me Challenge döntő idén szeptember 30-án Szlovákiában lesz.

A döntő évről évre felejthetetlen élmény! Bizonyosodj meg erről Te is és nézd meg a tavalyi magyarországi közép-döntőről és az olaszországi döntőről készült videókat!

                                                                                                                                                                                                                                                                                       

TNT – The People Network