Összekötjük Európát, hogy több lehetőséget teremtsünk 

 

 

 

 

A FedEx és TNT egyesített hálózata minden eddiginél több lehetőséget kínál

Szolgáltatásaink és hálózataink egyesítésével új piacokat hódítunk meg, és a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtjuk európai ügyfeleinknek. Nézze meg, hogyan!

Kiterjedtebb hálózat, több szolgáltatás, több lehetőség

Jogi nyilatkozat: A számadatok a FedEx és a TNT egyesített európai szolgáltatásait mutatják. További részletek itt.
* Adott országokra és irányítószámokra vonatkozik –  kérjük, tekintse meg a FedEx és a TNT szállítási idejét!

Szolgáltatási körünk egyre bővül, hogy minél jobban kiszolgálhassuk az Ön igényeit

Ha a gyorsaság, az értékmegőrzés vagy a különleges kezelés a cél, rendelkezünk olyan szolgáltatásokkal, amelyek megfelelnek majd üzleti igényeinek.

Egyedülálló hálózatunk működése a gyakorlatban

Győződjön meg róla saját maga! Olvassa el ügyfeleink sikertörténeteit, melyek jól mutatják, hogyan teremtünk remek lehetőségeket Európában, és hogyan működik hálózatunk a gyakorlatban.

Ismerjen meg új lehetőségeket szakértő csapatunk segítségével!

Értékesítési kollégánk az Ön igényeire szabva segíti vállalkozását a növekedésben. Ügyfélszolgálati munkatársaink segítenek Önnek létrehozni és nyomon követni a küldeményeket, futárjaink pedig minden csomaggal körültekintően bánnak. Hatékony hálózatunknak és több évtizedes logisztikai szakértelmünknek köszönhetően tökéletes partnerek vagyunk, ha Európán belüli küldeményekről van szó.

Automatizált eszközeink teljes átláthatóságot biztosítanak

Fejlett automatizált eszközeink széles választékával egyszerűsítheti a folyamatokat. Szinte valós időben kísérheti figyelemmel összes küldeményét, valamint rendelkezésére áll a myTNT2 továbbfejlesztett küldeményfeladási rendszere is.

Adja fel első küldeményét egyedülálló európai hálózatunkban!

Akár már ma élhet a kombinált lehetőségek nyújtotta előnyökkel. Még több szolgáltatás és megoldás közül válogathat, így még több lehetőség áll vállalkozása rendelkezésére.

 

Már van TNT-fiókja?

Még nem ismeri a FedExet?