Nyári teherárukampány

Promóciós kedvezmény

Szerződési feltételek

A TNT Express Worldwide B.V. („TNT”) a promóció keretein belül 20%-os kedvezményt kínál az Economy Express-exportküldemények feladó által fizetett teherárudíjaira, amelyet kizárólag azok az ügyfelek vehetnek igénybe, akik megkapták a részvételre feljogosító e-mailt, vagy tájékoztatást kaptak a TNT online platformjain keresztül. Ez a promóciós kedvezmény csak az alábbiakra érvényes:

  • Azon Economy Express-küldemények, amelyek (tényleges és/vagy térfogat-) súlya meghaladja a 70 kg-ot, feladásukra 2018. július 18. és augusztus 31. között kerül sor, továbbá megfelelnek a TNT általános fuvarozási feltételeinek („jogosult küldemények”). 
  • Ez a promóció kizárólag exportküldeményekre vonatkozik. A kedvezmény kiszámítása az alapdíj (meglévő tarifa) figyelembevételével történik.
  • A jogosult küldeményeket augusztus 31. előtt kell feladni.
  • Az ajánlat a Magyarországról az Kínába és Dél-Koreába feladott jogosult küldeményekre terjed ki.

A jelen promóciós kedvezményt a TNT a következő országokban kínálja: Ausztria, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Magyarország, Írország, Izrael, Olaszország, Lettország, Litvánia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Ukrajna és az Egyesült Királyság.

  • A határidős szolgáltatások, a veszélyes áruk és a szabálytalan alakú teherküldemények nem vesznek részt a promócióban.
  • A különleges szolgáltatások hatálya alá tartozó termékeket a TNT szintén kizárta a promócióból.

A TNT fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen promóciós kedvezmény feltételeit saját belátása szerint bármikor megváltoztassa. A jelen promóciós kedvezmény 2018. augusztus 31-én 23:59-kor (CET) automatikusan megszűnik.

Minden jog fenntartva.