Meer mogelijkheden met onze Europese verbindingen 

 

 

 

 

Het gecombineerde netwerk van FedEx en TNT zorgt, meer dan ooit, voor meer mogelijkheden

Door onze diensten en ons bereik te combineren, kunnen we nieuwe markten bedienen en bieden we de beste service voor uw Europese klanten. Zie hier hoe wij dit doen.

Meer verbindingen, meer diensten, meer mogelijkheden

Disclaimer: de cijfers hebben betrekking op de gezamenlijke capaciteit van FedEx en TNT in Europa Meer informatie
*Van toepassing op geselecteerde landen en postcodes: controleer de levertijden van FedEx en TNT.

Een ruimere keuze aan diensten om aan te sluiten bij uw wensen

Of u nu op zoek bent naar snelheid, de beste prijs of een speciale behandeling, wij bieden een breed dienstenpakket voor al uw zakelijke wensen.

Ons uitstekende netwerk in actie

Neem het niet zonder meer van ons aan. Lees de succesverhalen van onze klanten om te zien hoe wij interessante mogelijkheden bieden in Europa, en hoe ons netwerk hen in de praktijk ondersteunt.

Nieuwe mogelijkheden met onze deskundige teams

Blijf groeien met de ondersteuning van één sales contactpersoon voor alles wat u nodig heeft. Onze Customer Care medewerkers helpen u bij het maken en volgen van zendingen, terwijl onze chauffeurs elke zending met zorg behandelen. Met onze sterke verbindingen en jarenlange ervaring in logistiek, zijn wij de ideale partners voor uw Europese zendingen.

Volledig inzicht met onze gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde tools

Vereenvoudig uw proces met ons uitgebreide aanbod aan geavanceerde en geautomatiseerde tools. Krijg toegang tot bijna real-time gegevens over al uw zendingen en profiteer van het verbeterde boekingssysteem myTNT2.

Verzend nu met ons uitstekende Europese netwerk

Benut onze gecombineerde mogelijkheden maximaal. Profiteer van een nog breder aanbod aan diensten en oplossingen - en ontdek meer mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Heeft u al een TNT account?

Nieuw bij FedEx?