Wanneer u kostenefficiëntie nodig hebt

Hoe we een fabrikant van watersportuitrusting hebben geholpen om zijn goederen snel en binnen het budget te verzenden naar detailhandelaren in heel Europa met onze Economy services, waarbij we nu levering bieden op de volgende werkdag* op meer dan 200.000 postcodes in meer dan 17 landen.

 

 

 

Op zoek naar de laagste tarieven

Door strakke marges in de detailhandel kunnen fabrikanten in de supply chain veel druk ervaren. Detailhandelaren willen snellere levering, zodat ze sneller kunnen reageren op de vraag van consumenten. Hierdoor wordt het essentieel om nieuwe manieren te vinden om te besparen.

Met de juiste logistieke partner is het mogelijk om een waardevolle kostenbesparing te vinden en concurrerend te blijven. Zo hebben we ook een fabrikant van watersportuitrusting kunnen helpen met onze Economy leveringsopties.

Leveren van waarde

Dankzij ons snelle en uitgebreide wegennetwerk, konden we de goederen van onze klant naar detailhandelaren verzenden aan de andere kant van Europa aan het einde van een specifieke dag voor een prijs die bij de klant paste. Naast toegang tot tools voor volgen en traceren, werd de fabrikant tijdens het verzendproces ook ondersteund door een speciale contactpersoon.

Zekerheid en controle bereiken

Onze betrouwbare, daggegarandeerde en voordelige leveringen gaven onze klant zekerheid en controle over het budget. Nu kunnen ze profiteren van onze verbeterde dekking waarbij we bijna alle postcodes* binnen Europa kunnen bereiken en zijn ze in staat om ook met zekerheid naar nieuwe Europese markten te verzenden. Door het verminderen van de verzendkosten en al meer dan tien jaar te voldoen aan de behoeften van onze klant, hebben we een krachtige relatie opgebouwd en hebben we bewezen dat we de juiste logistieke partner zijn.
 

Wilt u verzenden met dezelfde combinatie van snelheid en waarde? Profiteer van deur-tot-deur, daggegarandeerde Economy levering in heel Europa dankzij onze verbeterde levertijden.*

*Beschikbaarheid van de services en de levertijden in dit artikel is afhankelijk van de oorsprong en bestemming. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga naar tnt.com voor meer informatie over onze services.

 


Meer mogelijkheden met onze Europese verbindingen

FedEx en TNT creëren meer kansen dan ooit tevoren.

Als snelheid het belangrijkst is. Hoe de snelheid en betrouwbaarheid van onze tijdgegarandeerde services een fabrikant van auto-onderdelen ondersteunden om verzendingen in Europa met krappe deadlines mogelijk te maken.

Als u gevaarlijke goederen veilig wilt verzenden. Hoe wij dankzij tientallen jaren ervaring met gevaarlijke goederen bevroren biologische monsters veilig door heel Europa konden verzenden.