Wanneer u een exclusieve, gepersonaliseerde service nodig heeft

Door onze oplossingen op maat en het toegewijde TNT Special Services team hebben we de synthetische hartkleppen snel en temperatuurgecontroleerd kunnen verzenden binnen Scandinavië.

 

 

 

Op zoek naar logistiek op maat

Bedrijven die waardevolle en temperatuurgevoelige medische apparaten ontwikkelen, hebben vaak extra zorg nodig bij het vervoeren van goederen.

Neem bijvoorbeeld synthetische organen, zoals hartkleppen. Tijdens het transport moeten deze op een bepaalde temperatuur bewaard worden. Wanneer de temperatuur maar een paar graden te hoog of te laag is, kunnen ze onbruikbaar worden.

Een van onze klanten, een medisch bedrijf, moest een synthetische hartklep binnen Scandinavië verzenden. Dankzij onze verzendoplossingen op maat konden we onze klant helpen om de uitdaging aan te gaan.

Exclusiviteit leveren

Ons Special Services team legde contacten binnen ons netwerk en was in staat om voor de volgende dag een temperatuurgecontroleerd voertuig met ingebouwd koelsysteem te regelen.

Dit voertuig werd gebruikt om de hartklep op de vereiste temperatuur te houden tijdens het vervoer van het ene ziekenhuis naar het andere. Voor updates over de voortgang kon de klant contact opnemen met een persoonlijke expert die alle vragen over de zending kon beantwoorden.

Levens veranderen

Doordat de hartklep de volgende dag vervoerd kon worden van het ene naar het andere ziekenhuis, kon de fabrikant voldoen aan de deadline van het operatieteam en waren zij in staat om de mogelijk levensveranderende operatie op tijd uit te voeren.

Door het gespecialiseerde voertuig en 24 uur per dag ondersteuning had onze klant het vertrouwen dat hij elke uitdaging aankon. Dit was het begin van regelmatige leveringen van synthetische hartkleppen, niet alleen in Scandinavië maar binnen ons hele Europese netwerk.

Heeft u een oplossing nodig voor een complexe verzenduitdaging? Ontdek ons brede aanbod aan TNT Special Services en profiteer van logistiek op maat.*

*Beschikbaarheid van de services en de levertijden in dit artikel is afhankelijk van de oorsprong en bestemming. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga naar tnt.com voor meer informatie over onze services.


Meer mogelijkheden met onze Europese verbindingen

Als snelheid het belangrijkst is. Hoe de snelheid en betrouwbaarheid van onze tijdgegarandeerde services een fabrikant van auto-onderdelen ondersteunden om verzendingen in Europa met krappe deadlines mogelijk te maken.

Als u gevaarlijke goederen veilig wilt verzenden. Hoe wij dankzij tientallen jaren ervaring met gevaarlijke goederen bevroren biologische monsters veilig door heel Europa konden verzenden.
 

Wanneer u kostenefficiëntie nodig heeft. Hoe we een fabrikant van watersportuitrusting hebben geholpen om zijn goederen snel en binnen het budget te verzenden naar detailhandelaren in heel Europa met onze Economy services.