Als snelheid het belangrijkst is 

Hoe de snelheid en betrouwbaarheid van onze tijdgegarandeerde services een fabrikant van auto-onderdelen ondersteunden om verzendingen in Europa met krappe deadlines mogelijk te maken.

 

 

 

Voldoen aan een dringende vraag

Op de onderdelenmarkt van de auto-industrie is snelheid van het grootste belang. Fabrieken staan continu onder druk om onderdelen te produceren en snel te verzenden zodat autobedrijven bij kunnen blijven met de reparaties voor hun klanten.

Toen een Europese fabrikant van auto-onderdelen ons vroeg om reserveonderdelen te verzenden naar meer dan 900 autobedrijven op verschillende afgelegen locaties in Scandinavië, was levering op de volgende ochtend een vereiste. In een race tegen de klok zetten we alles op alles om de onderdelen vóór 9.00 uur te leveren en tegelijkertijd de dealers te voorzien van een uitstekende leverservice.

Leveren met hoge snelheid

Hoe kregen we het voor elkaar? Door de kracht van ons Europese wegennetwerk waren wij in staat de zendingen op de avond voor levering op te halen en voor de ochtend de uitdagende Scandinavische landschappen te doorkruisen tussen de verschillende bestemmingen. Bovendien konden we, gedurende het vervoer van fabriek naar autobedrijf, de klant bedienen met één contactpersoon.

Meer tevredenheid en efficiëntie

Dankzij ons netwerk van wereldklasse en onze proactieve planning, heeft onze klant zowel de efficiëntie binnen de supply chain als de klanttevredenheid verbeterd. Door snelle reparaties mogelijk te maken, hielpen zij dealers om betere servicecontracten te bieden en de autoverkoop te verhogen.

Doordat men de zendingen kon volgen en de leveringen zichtbaar waren, had de fabrikant van auto-onderdelen controle over de verzending. Hierdoor konden zij met vertrouwen de verwachtingen van de dealers managen en de relaties verbeteren.

Wilt u uw zending ook zo snel versturen? Ontdek dan ons brede portfolio van express services en maak gebruik van onze snelle, betrouwbare leveringsmogelijkheden door heel Europa.

 Meer mogelijkheden met onze Europese verbindingen
 

FedEx en TNT creëren meer kansen dan ooit tevoren.

Blijf groeien met de ondersteuning van één sales contactpersoon voor alles wat u nodig heeft.

Vereenvoudig uw processen met onze gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde tools.