Connecting Europe to greater possibilities 

 

 

 

 

Det kombinerte nettverket til FedEx og TNT skaper flere muligheter enn noensinne

Nå som vi samler tjenestene og rekkeviddene våre, kan vi nå nye markeder og gi våre europeiske kunder den beste kvaliteten på tjenestene. Se hvordan vi gjør det.

Flere forbindelser, flere tjenester, flere muligheter

Forbehold: Tallene viser samlet kapasitet i Europa for FedEx og TNT. Ytterligere informasjon tilgjengelig her
.

* Gjelder for utvalgte land og postnummer – kontroller transittider for FedEx og TNT.

Et større utvalg av tjenester som dekker dine behov

Uansett om du ønsker hastighet, verdi eller spesiell håndtering, har vi tjenester som passer alle dine forretningsbehov.

Vårt enestående nettverk i full vigør

Det er ikke bare vi som sier det. Les hvordan vi leverer spennende muligheter i Europa, i disse kundehistoriene som viser nettverket i full vigør.

Connect to new possibilities with our expert teams

Voks med støtte fra én salgskontakt for alle dine behov. Kundeserviceteamene våre hjelper deg opprette og spore forsendelser, mens våre sjåfører og lagermedarbeidere håndterer hver pakke forsiktig. Våre tette forbindelser og flere tiår med erfaring innen logistikk gjør oss til ideelle partnere for forsendelser innen Europa.

Få fullstendig synlighet med våre brukervennlige, automatiserte verktøy

Forenkle prosessene dine med vårt brede utvalg av avanserte automatiserte verktøy. Få tilgang til data i nær sanntid for alle dine forsendelser, og nyt et forbedret bookingsystem på myTNT2.

Start å sende med vårt fremragende europeiske nettverk

Få mest mulig ut av våre kombinerte evner i dag. Få tilgang til et enda bredere spekter av tjenester og løsninger samt sjansen til å oppdage enda flere muligheter for bedriften.

 

Har du allerede en TNT-konto?

Ny hos FedEx?