TOATE EXPEDIERILE LA
  ÎNDEMĂNA TA

    Aplicaţia este acum disponibilă pentru iOS şi Android

Track & trace

A şti cu precizie unde se află expedierile dumneavoastră şi când urmează să ajungă la destinaţie înseamnă a deţine controlul.

Serviciul nostru de urmărire Track & Trace vă permite dumneavoastră şi clienţilor dumneavoastră să monitorizaţi expedierile pas cu pas pentru a vă planifica activitatea mai eficient.

Detalii expediere

Având posibilitatea de a accesa detalii actualizate despre transport într-un mod simplu şi rapid, înseamnă că veţi şti, la fel de bine ca şi noi, în ce stadiu se află expedierile dumneavoastră. Utilizaţi diagrama temporală sau harta pentru a afla unde se află expedierea şi ce paşi au mai rămas până la livrare.

FIŢI ÎN PERMANENŢĂ BINE INFORMAT CU AJUTORUL NOTIFICĂRILOR

Nu trebuie să mai căutaţi dumneavoastră informaţii despre expedieri – acum informaţiile vin la dumneavoastră. Activaţi notificările din această aplicaţie şi veţi fi anunţat automat când se schimbă statusul expedierii.

TARIFE ŞI TIMPI DE TRANZIT  

A cunoaşte exact când vor sosi bunurile şi care este tariful de transport sunt informaţii extrem de importante pentru clienţii dumneavoastră şi vă vor ajuta să aveţi un control mai bun asupra costurilor. Oriunde v-aţi afla, veţi putea obţine imediat cotaţii  şi veţi şti timpul de tranzit pentru transportul dumneavoastră.

"Aplicaţia TNT îmi permite să lucrez oriunde aş fi. Pot sta mai puţin la birou şi mai mult acolo unde am într-adevăr nevoie să fiu."  

- Suzan, Administrator Logistică

DESCĂRCAŢI APLICAŢIA ACUM

APP STORE

Descărcaţi gratuit noua aplicaţie pentru iOS  

PLAY STORE

Descărcaţi gratuit noua aplicaţie pentru Android