Campanie de vară pentru transportul de marfă

Reduceri promoționale

Termeni şi condiţii

TNT Express Worldwide B.V. („TNT”) oferă o reducere promoțională de 20% pentru taxele transporturilor de marfă pentru export plătite de expeditor, cu serviciul Economy Express, care se aplică exclusiv clienților eligibili care au primit un e-mail de calificare sau care au fost informați prin intermediul platformelor online TNT. Această reducere promoțională se aplică numai:

  • Expedierilor Economy Express de peste 70 kg (greutate reală și/sau volumetrică) trimise între 18 iulie 2018 și 31 august 2018, pentru care se aplică Termenii și condițiile standard ale TNT pentru costul de transport („Expedieri eligibile”). 
  • Această promoție se adresează numai expedierilor de export. Reducerea este calculată în funcție de tariful de bază (tariful existent).
  • Comenzile de transport pentru expedierile eligibile trebuie plasate înainte de 31 august.
  • Ofertă valabilă pentru expedierile eligibile din România către: China și Coreea de Sud.

Această reducere promoțională este oferită de TNT în următoarele țări: Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina și Regatul Unit.

  • Sunt excluse serviciile cu livrare în timp definit, transportul mărfurilor periculoase și expedierile de mărfuri neobișnuite.
  • Sunt excluse produsele Special Services.

TNT își rezervă dreptul de a modifica condițiile acestei reduceri promoționale în orice moment și exclusiv la latitudinea sa. Această reducere promoțională se va încheia pe 31 august, 2018 la ora 23:59 CET.

Toate drepturile rezervate.