Vse vaše

  pošiljke na

  dlani

 

  Zdaj na voljo za sisteme IOS in Android

Sledenje pošiljkam

Prevzemite nadzor z rednim spremljanjem vaših pošiljk ter preverite kje se vaše pošiljke nahajajo in kdaj bodo dostavljene.

Z našo aplikacijo za sledenje pošiljk omogočamo vam in vašim strankam dostop do sledilnih podatkov ter vam tako olajšamo načrtovanje vašega poslovanja.   

Podatki o pošiljki

S hitrim in enostavnim dostopom do podatkov pošiljanja imate vpogled v celotno dostavno pot vaše pošiljke v istem času kot mi. Za ogled kje se vaše pošiljke nahajajo in koliko korakov je še potrebnih do končne dostave, si oglejte s pomočjo naše časovnice ali dostavnega zemljevida.

Ostanite obveščeni

Podatkov o vaših pošiljkah vam ni več treba iskati – saj bodo ti poslani k vam. V aplikaciji omogočite funkcijo obveščanja in samodejno vas bomo obvestili o spremembi stanja vaših pošiljk.

PREVERITE CENOVNO PONUDBO IN ČAS DOSTAVE

Z natančnimi informacijami o tem kdaj bo vaša pošiljka dostavljena in kakšni bodo stroški te dostave, lahko bolje zadovoljite potrebe vaših strank, hkrati pa tudi nadzorujete svoje stroške. Pridobite si takojšnjo spletno cenovno ponudbo, ne glede na to, kje ste in bodite seznanjeni z vsemi stroški pošiljanja.

"Aplikacija TNT mi omogoča delo tudi na poti, kar pomeni, da manj časa preživim v pisarni in več tam, kjer me potrebujejo."

 

- Suzan, administratorka v logistiki

PRENESITE APLIKACIJO ZDAJ

APP STORE

Brezplačno si prenesite novo aplikacijo za sistem iOS

PLAY STORE

Brezplačno si prenesite novo aplikacijo za sistem Android