ALI SI TI NAJBOLJŠI VOZNIK?

PREIZKUSITE SVOJE SPRETNOSTI NA TEKMOVANJU DRIVE ME CHALLENGE 2016

Kaj je Drive Me Challenge?

Drive Me Challenge (DMC) je naše letno tekmovanje znotraj TNT, s katerim izbiramo najboljše 'pick-up & delivery' voznike, viličariste in 'linehaul' voznike. To leto bo za DMC prav posebno, namreč praznujemo 10. obletnico tega tekmovanja! Pridruži se nam in praznuj z nami!

 

Zakaj sodelovati?

Ker je zabavno! Preizkusi se s svojo varno  in varčno vožnjo proti nekaterim najboljšim voznikom znotraj TNT. To je odlična priložnost, da pokažeš kaj znaš, osvojiš zanimive nagrade in spoznaš sodelavce voznike iz celega sveta.  

 

Kdaj bo potekalo tekmovanje?

Predizbor v Sloveniji bo izveden v soboto, 27.8.2016 v sortirnem centru v Mariboru. Zmagovalni voznik in viličarist pa bosta zastopala našo regijo na finalnem tekmovanju, ki bo 30. septebra 2016 v Bratislavi na Slovaškem.  

 

Kako se prijaviš?

Še danes se prijavi za predizbor v Sloveniji! Vpiši se na seznam pri svojem nadrejenem ali pošlji prijavo preko spleta

SREČNO!

Potrudite se po svojih najboljših močeh in postanite del predtekmovanja v Sloveniji in kasneje del velikega finala na Slovaškem, ki bo 30. septembra. Res bo izjemna izkušnja. Samo oglejte si videoposnetke iz prejšnjih let - predtekmovanje regije Vzhodne Evrope in finalno tekmovanje v Italiji.  

                                                                                                                                                                                                                                                                                       

TNT – The People Network