Vi förbinder Europa med större möjligheter 

 

 

 

 

Det sammanslagna nätverket mellan FedEx och TNT skapar fler möjligheter än någonsin tidigare

I och med att vi för samman våra tjänster och vår räckvidd, expanderar vi till nya marknader och kan tillhandahålla de mest högkvalitativa tjänsterna åt dina europeiska kunder. Se hur.

Fler förbindelser, fler tjänster, fler möjligheter

Ansvarsfriskrivning: Bilderna visar den sammantagna kapaciteten för FedEx och TNT i Europa. Mer information finns här.
* Gäller för vissa länder och postnummer –  kontrollera transittiderna för FedEx och TNT.

Ett bredare utbud av tjänster för att uppfylla dina behov

Vare sig du söker efter snabbhet, hög prisvärdhet eller specialhantering så har vi tjänster för ditt företags alla behov.

Vårt enastående nätverk i verkligheten

Lyssna inte bara på oss. Våra kunders framgångsberättelser visar hur vårt nätverk fungerar i praktiken. Läs om hur vi ger spännande möjligheter runt om i Europa.

Öppna upp för nya möjligheter med våra expertteam

Utvecklas med stöd från en säljkontakt som hanterar alla dina behov. Våra kundserviceteam hjälper dig att skapa och spåra försändelser, medan våra transportteam noggrant hanterar alla paket. Med starka förbindelser och decennier av erfarenhet inom logistik är vi den perfekta partnern för dina europeiska försändelser.

Få fullständig insyn med våra lättanvända automatiska verktyg

Förenkla dina processer med vårt stora utbud av avancerade automatiska verktyg. Få information om alla dina försändelser i nära nog realtid, och använd ett förbättrat bokningssystem i myTNT2.

Börja skicka med vårt oslagbara europeiska nätverk

Få ut det mesta av vår kombinerade kapacitet redan i dag. Få åtkomst till ännu fler tjänster och lösningar – och utnyttja tillfället att upptäcka ännu fler möjligheter för ditt företag.

 

Har du redan ett TNT-konto?

Är FedEx nytt för dig?