Митнически услуги

Непрекъснат международен транспорт от врата до врата

Възползвайте се от нашите познания за специфичните местни условия, както и от нашия опит, така че Вашите пратки никога да не закъсняват ненужно

 

Ние в TNT имаме 65-годишен глобален опит в международния транспорт, контрола на износа, нормативите за внос и износ и митническото освобождаване. Всичко това е на Ваше разположение за всяка пратка, която изпращате.

 

Нашата услуга включва:

  • Изцяло управляемо митническо освобождаване
  • Ефективна, навременна и точна митническа обработка
  • Експертно познаване на местните условия в повече от 200 страни
  • Ясна и съответстваща митническа информация през целия процес на превоза
  • Съответствие с изискванията при попълването на декларации от Ваше име


Допълнителни митнически услуги

Мита и данъчни предплащания

При заявка можем да покрием всички мита и местни данъци, събирани по време на митническото освобождаване, така че да не се налага пратката Ви да чака за плащане.

 

Платени мита за доставка

Вие можете да изберете да поемете отговорността за всички приложими мита и местни данъци по отношение на Вашата пратка, така че получателят да не ги дължи. Ние сме в състояние да ги платим от Ваше име и да Ви таксуваме за тях.

 

Специални дейности по митническо освобождаване

Ние можем да помогнем с нестандартни митнически декларации и транзитни документи в случаи като връщане за ремонт или временен внос/износ.

 

Други държавни органи

Ние сме тук, за да Ви съветваме и подпомагаме, когато други държавни органи и разпоредби участват в освобождаването на пратката (например, медицинско или телекомуникационно оборудване). .

 

TNT е сертифицирана по: AEO (Одобрен икономически оператор), PiP (Защитени партньори), STP+ (Безопасно търговско партньорство Плюс) и C-TPAT (Митническо-търговско партньорство срещу тероризма).

Желаете ли да научите повече относно митническото освобождаване?