Специално взимане и обработка

Изключителна услуга за изключителни пратки

За където и да пътува и каквото и да изисква Вашата пратка, ние ще я вземем, обработим и доставим с цялата необходима грижа.

 

Нуждаете се от взимане извън работно време? Или специална обработка да гарантира сигурна доставка? Нашите специални услуги за взимане, доставка и обработка ще покрият тези нужди. Прилагат се допълнителни такси. Свържете се с нас за повече подробности.

 

Късно взимане на пратка

Взимане пратка от наш куриер извън обичайните ни работни часове. Услугата взимане по заявка означава, че Вашите стоки могат да започнат пътуването си, когато сте готови.

 

Съботно взимане/доставка

Услуга за взимане или доставка в почивните дни - ние можем да вземем в петък и да доставим в събота или да вземем в събота и да доставим в понеделник.

 

Услуга за доставка в отдалечен район

Никъде не е твърде далеч или твърде трудно достъпно. Можем да доставим и вземем в най-трудно достъпните райони и отдалечени населени места. Проверете за подробности по пощенски код.

 

Услуга доставка в жилищни райони

Доставките не се ограничават само до бизнес адреси. За да отговорим на нуждите на Вашите клиенти, ние също можем да доставяме и до адреси в жилищни райони.

 

Доставка priority

Изберете доставка priority от взимането до доставката и Вашата пратка ще бъде ясно обозначена с наш стикер за приоритет.

 

Допълнителна обработка

Ако Вашата пратка надхвърля нашите стандартни размери или не може да бъде обработена от автоматизирана конвейерна техника, ще приложим допълнителна обработка.

 

Обработка на пратки с много парчета

Ако Вашата пратка съдържа повече от едно парче (предмет), ние ще се справим с тях заедно, като с една пратка.

 

Специална обработка

Ако Вашият товар е с необичайна форма или размер, нашият екип ще се погрижи той да бъде обработен ефективно и безопасно, както винаги, в това число:

 

  • Предмети от пратки, които не могат да се подреждат един върху друг
  • Класифицирани и посочени вещества в IATA, ADR и други транспортни разпоредби

Свържете се с нас за повече подробности