Fortoldning

Problemfri international shipping fra dør til dør 

Nyd godt af vores kendskab til specifikke lokale toldregler og den mangeårige ekspertise vi kan tilbyde, så undgår du, at din forsendelse bliver unødvendigt forsinket

 

Hos TNT har vi 70-års global erfaring i international transport, eksportkontrol, import og eksport regler og fortoldning – erfaring du kan nyde godt af til alle dine forsendelser.

 

Vores fortoldningsservice omfatter:

  • Fuld fortoldning
  • Effektiv, til tiden og korrekt fortoldning
  • Lokal ekspertviden i mere end 200 lande
  • Tydelig og relevant fortoldningsinformation under hele transporten
  • Altid i overensstemmelse med gældende lovgivning

 

Fakturaer:

Inden for EU: forsendelser inden for EU skal, ligegyldigt typen, ikke have en faktura vedlagt.

 

Uden for EU: Vedlæg venligst en faktura ved enhver forsendelse til lande udenfor EU (dokumenter undtaget).


Ekstra tillægsservices fortoldning:

Told- & momsudlæg

Efter aftale med dig, kan vi sørge for betaling af told og moms, så dine forsendelser ikke bliver forsinket grundet afventede betaling.

 

Delivery duties paid (DDP)

Du kan vælge at påtage dig ansvaret for betaling af eventuelle toldomkostninger og lokale gebyrer af din forsendelse, så modtager ikke får denne regning. Vi kan i de fleste tilfælde betale disse for dig og viderefakturere dem til dig.

 

Specielle fortoldninger

Vi kan assistere ved fortoldninger, som ikke er standarddeklarationer og transitdokumenter i forbindelse med returvarer eller midlertidig import/eksport.

 

Andre myndigheder

Vi er klar til at assistere og rådgive, når specielle myndigheder og regulativer er involveret i fortoldning af dine forsendelser (fx. varer inden for medicin eller telekommunikation).

 

TNT har følgende certifikater: AEO (Authorised Economic Operator), PiP (Partners in Protection), STP+ (Secure Trade Partnership Plus) og C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism). 

Klik her hvis du vil vide mere om fortoldning.