Speciel håndtering af dine forsendelser

Speciel service til specielle forsendelser

Når forsendelser ikke kan håndteres i TNTs normale håndteringssystem og transportprocedurer, kan det forekomme, at der pålægges et tillæg på prisen på disse forsendelser. Nedenfor er en oversigt samt forklaring på disse tillæg.

 

Afhentning & levering

Uanset hvilket ønske og behov du har for afhentning og levering så klarer vi det. Enkelte priser afhænger af den indgåede aftale.

 

Sen afhentning

Sen afhentning kan bookes mod et gebyr. Kontakt kundeservice, hvis du har brug for afhentning uden for TNTs booking deadline. 

 

Afhentning/levering lørdage

Afhentning fredage med levering lørdage eller/og afhentning lørdage med levering mandage. 

 

Yderzone tillæg (OOC)

TNT tilbyder vores kunder afhentnings- og leversservice til fjernt beliggende og minder tilgængelige lokationer. Yderzone tillæg dækker de yderligere omkostninger, der opstår i forbindelse med denne type forsendelser. Der bliver ikke pålagt OOC tillæg på afhenting/levering af forsendelser i danske postnummerområder, når fragten betales i Danmark. 

Liste over postnumre som er omfattet af OOC tillæg

 

Levering til privatadresser (RES)

Prisen for forsendelsen er beregnet på, at TNT leverer til firmaadresser. EN forsendelse, der skal leveres til en adresse, som primært fungerer som et hjem, hvorfra der drives en virksomhed, men hvor offentligheden ikke har adgang til at komme ind, betragtes som en privatlevering. 

 

Forkert eller mangelfuld adresse (RWA)

Såfremt den leveringsadresse, der er oplyst af afsender er mangelful eller forkert og TNT derfor ikke umiddelbart er i stand til at levere forsendelsen, vil TNT gøre en indsats for at rette adressen og levere til tiden. Dette vil medføre et gebyr pr. forsendelse for at dække ekstraomkostningerne. 

 

 

Håndtering af forsendelser

Om din forsendelse skal have prioritet eler kræver specialhåndtering så løser vi opgaven. For at tilsikre, at din forsendelse leveres til tiden og i perfekt stand, beder vi dig læse om de typer af forsendelser som kræver ekstra eller specialhåndtering. Se her hvilke typer forsendelser der kræver specialhåndtering.

 

Prioritet

Du kan købe prioritetshåndtering fra afhentning og levering. Din forsendelse opmærkes tydeligt og følges tæt hele vejen. 

 

Manuel håndtering

Har du forsendelser som ikke kan håndteres på vores automatiske transportbånd eller som overskrider vores maksimum mål, håndterer og sender vi disse mod et tillæg som dækker den manuelle håndtering.

SNC tillæg gælder for pakker, der vejer under 30 kg og overskrider et eller flere af målene 120 cm (l) x 70 cm (w) x 60 cm (h) og som kræver manual håndtering.

SED tillæg gælder for pakker, som vejer 30 kg eller mere, og overskrider et eller flere af følgende mål:

Express 120 cm (l) x 120 cm (w) x 150 cm (h)

Economy Express og Domestic 240 cm (l) x 120 cm (w) x 180 cm (h)

 

Special håndtering

Hvis din forsendelse kræver specialhåndtering og ekstra ressourcer, fordi de ikke kan stables - kan vi sende dem mod et ekstra tillæg.

SNS tillæg gælder for forsendelser, der ikke kan stables, eller som kræver ekstra håndtering samt tid og ressourcer. 

 

Transport af farligt gods

I overensstemmelse med de internationale transportbestemmelser (IATA, ADR, etc....) kan vi tilbyde special-transporter og håndtering af klassificeret og bestemte stoffer og genstande. 

For yderligere information se TNTs farligt gods side eller kontakt kundeservice.

 

Hør mere om alle dine muligheder