Υπηρεσίες τελωνείου

Διακίνηση διεθνών αποστολών πόρτα-πόρτα χωρις καθυστερήσεις

Εκμεταλλευτείτε την τοπική εξειδίκευσή μας και την απόλυτη ενημέρωσή μας στις τρέχουσες οδηγίες και κανονισμούς κάθε χώρας, έτσι ώστε οι αποστολές σας να αποφύγουν τις άσκοπες καθυστερήσεις.

 

Στην TNT διαθέτουμε 70 χρόνια διεθνούς πείρας στις διεθνείς μεταφορές, τους τελωνειακούς ελέγχους εξαγωγών, τους κανονισμούς εισαγωγών και εξαγωγών και τους εκτελωνισμούς —όλα στη διάθεσή σας για κάθε σας αποστολή.

 

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

  • Παρακολουθηση της διεκπεραίωσης του εκτελωνισμού οταν αυτη ανατιθεται στο συνεργαζομενο με εμας εκτελωνιστικο γραφειο
  • Σωστή, αποτελεσματική και εντός χρονικών ορίων διαχείριση των τελωνειακών διαδικασιών
  • Εξειδικευμένη γνώση σε τοπικό επίπεδο για περισσότερες από 200 χώρες
  • Σαφής πληροφόρηση καθόλη τη διάρκεια της αποστολής σας για τις συγκεκριμένες τελωνειακές διαδικασίες που την αφορούν
  • Συμμόρφωση με διεθνείς κανόνες σε κάθε δήλωση που υποβάλλουμε εκ μέρους σας


Επιπροσθετες υπηρεσιες τελωνειου

Εξόφληση δασμών & φόρων

OΗ ΤΝΤ συνεργαζεται με εκτελωνιστικο γραφειο οπου αυτο καταβάλει για λογαριασμο σας δασμόφόρολογικες επιβαρυνσεις στο Τελωνειο οπου η συνολικη επιβαρυνση το επιτρεπει.
Σε καθε αλλη περιπτωση που το συνολικο ποσο ξεπερνα τετοια δυνατοτητα θα πρεπει να αποστειλετε εμβασμα στον τραπεζικο λογαριασμο του εκετλωνιστη έτσι ώστε η αποστολή σας να μην παραμεινει στο τελωνείο αναμένοντας την πληρωμη.

 

Παραδοτέο με δασμούς πληρωμένους (DDP)

Μπορείτε αν θέλετε να αναλάβετε εσείς την ευθύνη για κάθε τελωνειακό δασμό και τοπικό φόρο που επιβάλλεται στο φορτίο σας, έτσι ώστε να μη δεχτεί χρεώσεις ο παραλήπτης. Εάν θέλετε, καταβάλλουμε εμείς τα σχετικά ποσά και εξοφλείτε εσείς στη συνέχεια εμας. Σε Καποιες χωρες η ΤΝΤ  δεν προσφερει αυτη την υπηρεσια, μεταξυ αυτων και στην Ελλαδα.

 

Ειδικές δραστηριότητες εκτελωνισμού

Μπορούμε παντα να σας βοηθήσουμε για εκδοση EORI που πρεπει να εχετε, με την ηλεκτρονικη εξουσιοδοτηση προς εκτελωνιστη μεσω ΤΑΧΙΣ , και με τις ειδικές τελωνειακές διασαφήσεις και τα έγγραφα διαμετακόμισης ακομη και σε περιπτώσεις όπως επιστροφή για επιδιόρθωση ή προσωρινή εισαγωγή/εξαγωγή.

 

Άλλες κυβερνητικές αρχές

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια σε ό,τι αφορά τις κυβερνητικές αρχές και οργανισμούς που εμπλέκονται με τον εκτελωνισμό του φορτίου σας ή τους κανονισμούς που τον αφορούν (όπως π.χ. σε περιπτώσεις εκτελωνισμού ιατρικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού).

 

Η TNT κατέχει τις παρακάτω πιστοποιήσεις: ΑΕΟ (Authorised Economic Operator), PiP (Partners in Protection), STP+ (Secure Trade Partnership Plus) και C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εκτελωνισμό;