Υπηρεσία εισαγωγών

Αποκτήστε τον έλεγχο των παραλαβών που γίνονται στο εξωτερικό

Το να ζητήσετε να γίνει η παραλαβή στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, είναι εξίσου εύκολο με το να κανονίσετε να γίνει από το γραφείο σας.

 

Η Express Import της ΤΝΤ καταργεί την ταλαιπωρία στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Για εγγεγραμμένους χρήστες του myTNT, η παραλαβή μιας αποστολής είναι εξίσου εύκολη με την αποστολή της — χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον αποστολέα στη χώρα προέλευσης.

 

Θα παραλάβουμε το δέμα σας στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 175 χώρες, θα το μεταφέρουμε στον χρόνο που επιθυμείτε και με την αφιξη του σε ελληνικο τελωνειο θα πρεπει εσεις να ορισετε τον τροπο εκτελωνισμου οπως ο νομος οριζει.

 

Έτσι, θα βρίσκεται στο γραφείο σας την επομενη εργασιμη — Αντίθετα με άλλες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, η υπηρεσία Express Import της ΤNT σας ενημερώνει για το κόστος μεταφορας πριν ζητήσετε να γίνει η αποστολή. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε πότε ακριβώς θα φτάσει η αποστολή σας και πόσο θα κοστίσει. Εξαιρουνται οι δασμοφορολογικες επιβαρυνσεις κατα τον εκτελωνισμο που πρεπει να καταβληθουν αμεσα και δεν τυγχανουν πιστωσης.

 

Επιλέξτε την ταχύτητα και τον χρόνο παράδοσης των εισαγωγών σας από τις ακόλουθες υπηρεσίες Εxpress:

 

Express: 9:00 - 10:00 - 12:00 - 18:00
Economy Express: 12:00 - 18:00 
 

Σημειωση: Οι διαθέσιμες επιλογές υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διεύθυνση παραλαβής και τη διεύθυνση παράδοσης..