Ειδική παραλαβή, παράδοση & χειρισμός

Ιδιαίτερες υπηρεσίες για ιδιαίτερες αποστολές

Όποιος και να είναι ο προορισμός της, όποιες και αν είναι οι ανάγκες της, θα χειριστούμε και θα παραδώσουμε την αποστολή σας με όλη την ταχύτητα και τη φροντίδα που απαιτεί.

 

Χρειάζεστε να παραλάβουμε μια αποστολή εκτός των εργάσιμων ωρών; Απαιτείται ειδικός χειρισμός της προκειμένου να παραδοθεί με ασφάλεια; Οι ειδικές υπηρεσίες παραλαβής, παράδοσης και χειρισμού που διαθέτουμε σας καλύπτουν πλήρως. Ισχύουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

 

Παραλαβή εκτός ωραρίου

Με την κατά παραγγελία παραλαβή εκτός των συνηθισμένων ωρών εργασίας μας, τα εμπορεύματά σας μπορούν να ξεκινήσουν το δρομολόγιό τους όταν είστε εσείς έτοιμοι.

 

Παραλαβη/παραδοση το Σάββατο

Για υπηρεσίες μέσα στο Σαββατοκύριακο, μπορούμε να παραλάβουμε την Παρασκευή και να παραδώσουμε το Σάββατο, ή να παραλάβουμε το Σάββατο και να παραδώσουμε τη Δευτέρα./span>

 

Υπηρεσία απομακρυσμένων περιοχών

Καμία περιοχή δεν είναι πολύ απομακρυσμένη ή πολύ δύσκολη στην προσέγγιση. Μπορούμε να παραδώσουμε και να παραλάβουμε σε περιοχές απομακρυσμένες ή με δύσκολη πρόσβαση. Ελέγξτε τους ταχυδρομικούς κώδικές εδώ.

 

Υπηρεσία διεύθυνσης κατοικίας

Οι παραδόσεις δεν περιορίζονται σε διευθύνσεις επιχειρήσεων. Για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας μπορούμε επίσης να παραδώσουμε σε διευθύνσεις κατοικίας.

 

Χειρισμός κατά προτεραιότητα

Επιλέξτε χειρισμό κατά προτεραιότητα από την παραλαβή έως την παράδοση, και η αποστολή σας θα σημανθεί σε ευδιάκριτο σημείο με το ειδικό αυτοκόλλητο προτεραιότητας.

 

Επιπρόσθετος χειρισμός

Επιλέξτε χειρισμό κατά προτεραιότητα από την παραλαβή έως την παράδοση, και η αποστολή σας θα σημανθεί σε ευδιάκριτο σημείο με το ειδικό αυτοκόλλητο προτεραιότητας.

 

Χειρισμός πολλαπλών δεμάτων

Αν η αποστολή σας περιέχει περισσότερα από ένα δέμα, θα τα χειριστούμε όλα μαζί σαν να πρόκειται για μία αποστολή.

 

Ειδικός χειρισμός

Αν το μέγεθος ή το σχήμα του φορτίου σας είναι ασυνήθιστο, η ομάδα μας θα εξασφαλίσει την αποτελεσματική και ασφαλή, όπως πάντα, αποστολή του. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται:

 

  • Μη στοιβάξιμα φορτία
  • Ουσίες που ταξινομούνται και χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες από τους διεθνείς κανονισμούς μεταφορών (IATA, ADR κ.λπ.)

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπρόσθετες πληροφορίες