Asiakaspalveluhenkilö
5.6.2019

Vahvistamme asiakaspalveluorganisaatiotamme Tampereella ja haemme Hervannassa sijaitsevaan toimipisteeseemme asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtäviisi kuuluvat kuljetustemme korkean palvelutason ylläpitäminen ja laadun varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä, halua ja innostunutta otetta asiakastyöskentelyyn. Kykenet kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi asiakkaidemme ja maailmanlaajuisen verkostomme kanssa. Et pelkää työskentelyä kiireessä ja nautit siitä, että työpäivät sisältävät vaihtuvia tilanteita.

Oletko etsimämme oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, tiimityötaitoinen ja tuloshakuinen asiakaspalvelukokemusta omaava henkilö? 

Lisätietoja antaa asiakaspalvelupäällikkö Hanna Härkki p. 020 420 4504 torstaina 6.6. kello 9-10 ja perjantaina 7.6. kello 15-16.

Lähetä hakemuksesi 13.6.2019 mennessä osoitteella rekrytointi.fi@tnt.fi. Merkitse hakemukseesi, että haet asiakaspalveluhenkilöksi.TNT Express

FedEx-yhtiöön kuuluva TNT Express on yksi maailman suurimmista pikakuljetusyrityksistä. TNT Express toimittaa päivittäin lähes miljoona lähetystä asiakirjoista ja tavaralähetyksistä aina isoihin ja painaviin rahtilähetyksiin. Yhtiö tarjoaa auto- ja lentokuljetuspalveluita Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueilla sekä Amerikassa.