Tullauspalvelut

Saumatonta kansainvälistä kuljetusta ovelta-ovelle

Hyödynnä paikallista osaamistamme ja asiantuntemustamme, jotta lähetyksesi liikkuvat ilman turhia viivästyksiä

 

70 vuoden kokemus kansainvälisestä kuljetuksesta, tuonti- ja vientisäännöstelystä sekä tullauksesta – kaikki käytössäsi jokaisessa lähetyksessä.

 

Palvelumme sisältää:

  • Täysi tulliselvityspalvelu
  • Tehokas, nopea ja tarkka tullikäsittely
  • Paikallinen asiantuntemus yli 200 maassa
  • Selkeät ja kannaltasi oleelliset tullaustiedot läpi kuljetuksen
  • Luotettava ja turvallinen palvelu


Lisäpalvelut tullaukseen

Tullikustannusten ja verojen etukäteismaksu

Kun vastaanotat tuotteita, eikä niiden tullikustannusten ja –verojen eteen ole tehty valmiita järjestelyjä, teemme ne puolestasi. Maksut hoidetaan etukäteen, jotta lähetyksesi kulku etenee sujuvasti. Tullauksesta veloitetaan lisäpalvelumaksu. Lue lisää...

 

Delivery duties paid (DDP)

Jos haluat tehdä lähetyksen vastaanoton asiakkaallesi helpommaksi, voit maksaa tullikustannukset ja paikalliset verot itse. Halutessasi hoidamme ne etukäteen puolestasi ja laskutamme sinua vasta jälkikäteen.

 

Tullin erityisselvitykset

Tarvitsetko kuljetusasiakirjoja korjaukseen palautettavalle tuotteelle tai tilapäiseen tuontiin ja vientiin? Kysy neuvoa tulliselvityksien erityistilanteisiin, teemme asiat mahdollisimman helpoiksi.

 

Muut valtion viranomaiset

Jos tuotteidesi kuljetus vaatii selvitystä jollekin valtion viranomaiselle, voit luottaa apuumme järjestelyjen tekemisessä. Olivat kyseessä sitten lääketieteelliset tuotteet, teleliikenneluvat tai tutkinnat, neuvomme mielellämme.

 

TNT on hyväksytty yhteistyökumppani seuraavissa ohjelmissa: AEO (Authorised Economic Operator), PiP (Partners in Protection), STP+ (Secure Trade Partnership Plus) ja C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism).

Haluatko lisätietoja tulliselvityksen tekemisestä?