Tuontipalvelut

Hallitse noutojasi maailman ympäri

Noudon tilaaminen yli 175 maasta onnistuu yhtä helposti kuin nouto omasta toimipisteestäsi

 

TNT:n Express Import –tuontipalvelu tekee lähetysten tuonnin maailmalta vaivattomaksi. myTNT:hen rekisteröityneille käyttäjille lähetyksen tilaaminen ja vastaanottaminen on yhtä helppoa kuin sen lähettäminen. Edes lähettäjän kontaktointi lähetysmaassa ei ole tarpeen, palvelumme tekee sen puolestasi.

 

Noudamme lähetyksesi jopa 175 maasta, kuljetamme sen niin nopeasti kuin tahdot, ja hoidamme tulliselvitykset ja tuontiverot puolestasi. Lähetyksesi on luonasi jopa seuraavana aamuna – ja saat vain yhden laskun maksettavaksesi omassa valuutassasi.

 

TNT:n Express Import -palvelu tarjoaa hinta-arvion maahantulevalle lähetykselle jo ennen lähettämistä. Tiedät siis tarkalleen, koska haluat lähetyksesi tulevan perille ja paljonko se tulee maksamaan.

 

Valitse kuljetuksen nopeus ja toimitusaika tuontilähetyksellesi näistä Express-palveluista:

 

Express: 9:00 - 10:00 - 12:00
Economy Express: 12:00 
 

HUOMAA: Palveluiden saatavuus vaihtelee nouto- ja toimitusosoitteen mukaan.

Halutessasi voit tehdä Express Import -tilauksen myös asiakaspalvelumme kautta (lisäpalvelumaksu 20 euroa). Lataa tällöin alta pdf- tai Microsoft Word -lomake ja täytä se huolellisesti koneellasi. Lue lisää lisäpalvelumaksusta...

 

Tulosta lomake ja faksaa se meille numeroon 020 420 4046 tai lähetä se täytettynä asiakaspalvelu@tnt.fi. Jos haluat tallentaa esitäytetyn pdf-lomakkeen esimerkiksi myöhempää käyttöä varten, tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman (tallentaminen ohjelman ilmaisversio Adobe Readerilla ei onnistu). Mikäli sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa, voit käyttää Microsoft Word -lomaketta.

 

Tuontinoutotilauslomake suomeksi (pdf)
Tuontinoutotilauslomake suomeksi (Word)

 

Form to be filled for Import Service in English (pdf)
Form to be filled for Import Service in English (Word)