Tuontipalvelut

Hallitse noutojasi maailman ympäri 

Noudon tilaaminen yli 175 maassa onnistuu yhtä helposti kuin nouto omasta toimipisteestäsi

 

TNT:n Express Import -tuontipalvelu tekee lähetysten tuonnin maailmalta vaivattomaksi. Rekisteröityneille myTNT:n käyttäjille lähetyksen tilaaminen ja vastaanottaminen on yhtä helppoa kuin sen lähettäminenkin.

 

Noudamme lähetyksesi jopa 175 maasta, kuljetamme sen niin nopeasti kuin tahdot ja hoidamme tulliselvitykset ja tuontiverot puolestasi. Lähetyksesi on luonasi jopa seuraavana aamuna – ja saat vain yhden laskun maksettavaksesi omassa valuutassasi.

 

Valitse kuljetuksen nopeus ja toimitusaika tuontilähetyksellesi näistä Express-palveluista:

 

Express: 9:00–10:00–12:00–18:00
Economy Express: 12:00–18:00 
 

HUOMAA: palveluiden saatavuus vaihtelee nouto- ja toimitusosoitteen mukaan.

Halutessasi voit tehdä Express Import -tilauksen myös asiakaspalvelumme kautta (lisäpalvelumaksu 20 euroa). Lataa tällöin alta pdf- tai Microsoft Word -lomake ja täytä se huolellisesti koneellasi. Lue lisää lisäpalvelumaksusta...

 

Tulosta lomake ja faksaa se meille numeroon 020 420 4046 tai lähetä se täytettynä asiakaspalvelu@tnt.fi. Jos haluat tallentaa esitäytetyn pdf-lomakkeen esimerkiksi myöhempää käyttöä varten, tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman (tallentaminen ohjelman ilmaisversio Adobe Readerilla ei onnistu). Mikäli sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa, voit käyttää Microsoft Word -lomaketta.

 

Tuontinoutotilauslomake suomeksi (pdf)
Tuontinoutotilauslomake suomeksi (Word)

 

Form to be filled for Import Service in English (pdf)
Form to be filled for Import Service in English (Word)

Vierailemalla tällä sivulla ja käyttämällä sivua hyväksyt TNT:n ja sen yhteistyökumppaneiden käyttämät evästeet. Lisätietoja