Erityisnouto, -jakelu ja -käsittely

Erityistä palvelua erityisille lähetyksille

Minne tahansa lähetyksesi onkin matkalla tai mitä se tarvitseekin, me noudamme, käsittelemme ja toimitamme sen perille nopeasti ja huolellisesti.

 

 

Tarvitsetko noudon toimistoaikojen ulkopuolella? Tai erityiskäsittelyä turvallisen kuljetuksen takaamiseksi? Erityisnouto, -jakelu ja -käsittelypalvelumme takaavat sujuvan kuljetuksen. Palvelusta veloitetaan lisäpalvelumaksu.

 

Myöhäinen nouto

Kun yrityksesi tarvitsee noudon toimistoaikojen ulkopuolella, myöhäinen noutopalvelumme auttaa. Saat lähetyksen matkaan nopeasti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

 

Lauantainouto ja/tai -jakelu

Voimme toimittaa lähetyksesi perille tarvittaessa myös lauantaina. Lähetys voidaan myös noutaa lauantaina, jolloin se toimitetaan nopeimmillaan perille jo maanantaina.

 

Aluelisä

Mikään sijainti ei ole tavoittamattomissa. Voimme noutaa ja toimittaa myös vaikeisiin tai kaukaisiin kohteisiin. Tarkista postinumeroalueet.

 

Jakelu yksityisosoitteeseen

Toimitusta ei tarvitse rajoittaa yritysosoitteeseen. Palvellaksesi asiakkaitasi paremmin, voimme toimittaa lähetyksesi yritykselle myös yksityiseen osoitteeseen. Lisäpalvelun hinta ja rajoitukset Lisäpalvelumaksut-sivun Nouto- ja jakelu -kohdassa.

 

Ensisijainen käsittely (Priority)

Ensisijainen käsittely noudosta toimitukseen asti. Lähetys ei ainoastaan saavu perille ajoissa vaan se toimitetaan mahdollisimman aikaisin annetun aikavälin puitteissa. Lähetyksesi merkitään selvästi Priority-tarrallamme.

 

Lisäkäsittelyä vaativat lähetykset

Jos lähetystäsi ei voida käsitellä automaattisesti tai se ylittää standardimittamme, järjestämme sille tarvittavan lisäkäsittelyn.

 

Monikollilähetykset

Jos lähetyksesi sisältää enemmän kuin yhden kollin, me hoidamme kuljetuksen. Kaikki kollit kulkevat kätevästi saman rahtikirjannumeron alla.

 

Erikoiskäsittelyä vaativat lähetykset

Joskus lähetys poikkeaa tavallisesta. Olemme varautuneet siihen erikoiskäsittelymahdollisuudella, joka takaa kuljetuksen normaalin lähetyksen tapaan. Kuljetamme mm.:

 

  • Erikoiskäsittelyyn kuuluvat lähetykset, jotka eivät kestä päällelastausta
  • IATAN, ADR:N sekä muiden kansainvälisten kuljetussääntöjen mukaan salaiseksi tai erikoislaatuiseksi luokiteltuja tuotteita

Noutoon ja jakeluun sekä tavarankäsittelyyn liittyvät lisäpalvelumaksut