Adja fel küldeményét 5 egyszerű lépésben!

Megmutatjuk, hogyan:

1

Hová szállítana?

Kérjük, először pontosan adja meg a küldeményfelvételi és a -kiszállítási címet! A TNT több mint 200 országban nyújt szolgáltatásokat. Fel tudjuk venni küldeményét az Ön telephelyéről, vagy elhozzunk Önnek import küldeményét külföldről.

2

Mit szállítana?

Meg kell adnia küldeménye méreteit, tömegét és a becsomagolt áruk leírását. Széles szolgáltatási választékunkkal gyakorlatilag minden küldeményével kapcsolatos igénynek meg tudunk felelni.

3

Válasszon tranzit időt!

A hová és mit kérdésekre adott válaszai alapján fogunk Önnek szolgáltatásokat és tranzit időket ajánlani, amelyekből választhat.

4

Rendeljen futárt!

Válassza ki most az Önnek megfelelő időintervallumot, amikor futárunk felveheti küldeményét! Még az ebédidőt is megadhatja, így futárunk akkor fog menni, amikor Önnek biztosan alkalmas.

5

Nyomon követés és fizetés

Küldeményét valós időben nyomon követheti, így mindig tudhatja, hogy éppen hol van. Amikor már megérkezett, használja eSzámla rendszerünket adminisztációja egyszerűsétéséhez.

A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy a TNT és üzleti partnerei sütiket helyezzenek el a számítógépén. Tudjon meg többet