Első lépések

Célállomás

Válogasson sokféle belföldi, export- és importszolgáltatásunk közül! Több mint 200 célállomásra adhatja fel küldeményét, legyen szó expressz kézbesítésről vagy teheráru-szolgáltatásról.

Az Ön küldeménye

Mérettől függetlenül a világ különböző részeire adhatja fel küldeményét, legyen az akár dokumentum, akár konténer. Ha küldeménye túlméretes vagy sürgős feladást igényel, számos különleges szolgáltatásunk közül választhat.

Küldeménye összeállítása előtt olvassa el a csomagolásra, címkézésre, a veszélyes áruk szállítására, a vámkezelésre és az exportellenőrzésekre vonatkozó információkat.

Árufelvétel kezelése

Az árufelvételi szolgáltatást az interneten vagy telefonon is megrendelheti. Csak válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, és a sofőr felveszi küldeményét a helyszínen. A kézbesítés az Ön által választott Express, Economy Express vagy Különleges szolgáltatás szerint történik.

Nyomkövetés

Küldeményét ellátjuk egy követési számmal, amely segítségével figyelemmel kísérheti küldeménye útját. Ha letölti alkalmazásunkat, értesítéseket kaphat küldeménye állapotáról. Ügyfélszolgálatunk munkatársai örömmel megválaszolják kérdéseit..

Online regisztráció

Regisztráljon online, és egy helyen kezelheti küldeményeit! A regisztráció után azonnal feladhatja küldeményét, és élhet a személyre szabott árak nyújtotta előnyökkel.

Kezdje most!

Árak és szállítási idő

Kérjen árajánlatot küldeményére!

A küldeményfeladás és nyomon követés regisztrációhoz kötött

Összes küldeményét egy fiókban, személyre szabott árakon kezelheti.