Stelt u zich eens de mogelijkheden met FedEx Express voor

De volgende stap bij het samenvoegen van onze twee bedrijven is het geleidelijk overbrengen van TNT-klanten naar FedEx Express.

Uiteindelijk zullen al onze klanten overgezet worden naar FedEx Express. Dit proces zal echter tijd kosten, en we doen het in fasen om ervoor te zorgen dat alles in één keer goed gaat. Klanten worden pas overgezet als we zeker weten dat we de diensten kunnen leveren op het niveau dat de klant van ons gewend is.

Wanneer u klant wordt van FedEx Express, krijgt u een FedEx Express-account dat u onmiddellijk toegang geeft tot onze uitstekende producten en diensten. We doen er alles aan om de toekomst van uw bedrijf te ondersteunen en uw producten snel en gemakkelijk aan klanten over de hele wereld te leveren. Constante verbeteringen in service en transittijd betekenen dat dit nog maar het begin is.

De kracht van FedEx Express en TNT

We bundelen onze krachten om 's werelds grootste luchtvrachtnetwerk te verenigen met een ongeëvenaard Europees wegennetwerk. Dankzij de gecombineerde kracht van FedEx Express en TNT, kunt u profiteren van: 

Betere connectiviteit

Maak verbinding met meer dan 220 bestemmingen via ons wereldwijde geïntegreerde wegen- en luchtnetwerk, met snelle verzending naar de VS. 

Uitgebreide keuze

Eenvoudige toegang tot een uitgebreid aanbod aan services en tools van FedEx Express. 

Uitstekende expertise

Profiteer van ondersteuning voor de uitbreiding van uw bedrijf met onze gedeelde kennis en gestroomlijnde processen. 

Geoptimaliseerd netwerk

Profiteer van efficiëntere verzendroutes, lokaal en wereldwijd, mogelijk gemaakt door onze sterke internationale en binnenlandse dekking. 

Geavanceerde traceertools

Met FedEx Express krijgt u meer inzicht in wanneer uw pakket geleverd wordt. Of u nu 20 of 20.000 pakketten verzendt, u kunt op elk apparaat op de hoogte blijven. 

Wij ondersteunen u tijdens de overstap

We nemen via e-mail contact met u op wanneer uw account klaar is om overgezet te worden naar FedEx Express. We zullen al uw gegevens overzetten – van gebruikersinformatie en adresboek tot verzend-, goederen- en afmetingsprofielen – om uw overgang van myTNT naar FedEx Express geheel vlekkeloos te laten verlopen. We zullen u in elke fase vooraf informeren en ondersteunen – om ervoor te zorgen dat u beschikt over alle benodigde informatie om meteen aan de slag te gaan en uw producten naar uw klanten te blijven verzenden.