Servicii vamale

Expedieri internaţionale fără griji, cu ajutorul specialiştilor

Beneficiaţi de cunoştinţele şi expertiza noastră locală pentru îndeplinirea formalităţilor vamale de import şi export, astfel încât livrările dumneavoastră să nu sufere întârzieri inutile

 

Cu o experienţă de peste 65 de ani în proceduri vamale, controlul exporturilor, reglementări de import şi export, suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru orice transport internaţional doriţi să efectuaţi.

Serviciile noastre includ:

  • Gestionarea completă a formalităţilor vamale
  • Îndeplinirea procedurilor vamale în mod eficient, corect şi în timp util
  • Experienţă vamală locală în peste 200 de ţări
  • Furnizarea de informaţii clare şi relevante pe tot parcursul procesului de transport
  • Respectarea reglementărilor legale privind completarea declaraţiilor în numele dumneavoastră


Servicii vamale adiţionale

Plata în avans a taxelor vamale şi tva-ului în numele  dumneavoastră

La cerere, putem achita taxele vamale şi tva-ul în numele dumneavoastră, astfel încât să nu apară întârzieri de livrare, din cauza neachitării acestora.

 

Delivery duties paid (DDP)

Dacă doriţi să oferiţi un avantaj clientului dumneavoastră trimiţându-i bunuri cu toate taxele achitate de dumneavoastră, inclusiv taxele vamale şi tva, noi putem să le achităm în numele dumneavoastră şi apoi să vi le facturăm.

 

Formalităţi vamale speciale

Dacă aveţi de întocmit declaraţii vamale mai speciale, de tipul declaraţiilor de import/export temporar sau de retur pentru marfă trimisă la reparat, vă putem ajuta.

 

Alte agenţii guvernamentale

Atunci când pentru eliberarea din Vamă a bunurilor dumneavoastră este necesară implicarea altor agenţii guvernamentale, vă putem ajuta cu informaţii legate de documentaţia necesară obţinerii aprobărilor (ex. echipament medical sau echipament de telecomunicaţii).

 

Pentru mai multe informaţii cu privire la serviciile noastre vamale, apelaţi TNT Contact Centre.

 

TNT deţine următoarele certificări: AEO (Operator Economic Autorizat); PIP  (Partners în Protection - parteneriat pentru protecţie); STP+ (Secure Trade Partnership Plus - parteneriat plus pentru comerţ sigur) şi C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism - parteneriat vămi-comerţ împotriva terorismului).

Vreţi să aflaţi mai multe informaţii despre formalităţile vamale?

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe