Servicii adiţionale de preluare, livrare şi manipulare

Servicii speciale pentru transporturi speciale

Oriunde trebuie să ajungă şi orice cerinţă specifică ar trebui să îndeplinim pentru a-l livra, transportul dumneavoastră se va prelua, manipula şi livra cu viteza şi grija de care este nevoie

 

Aveţi nevoie de preluare după încheierea programului normal de lucru sau marfa dumneavoastră necesită condiţii speciale de manipulare? În aceste cazuri, asigurăm, contra-cost, soluţii care să răspundă solicitărilor dumneavoastră speciale.

 

Preluare în afara programului de lucru

Atunci când aveţi nevoie de preluare în afara programului obişnuit de lucru, indiferent de oră, noi vă putem oferi şi această opţiune. Transportul va fi ridicat de la sediul dumneavoastră şi îşi va începe călătoria când doriţi dumneavoastră.

 

Preluare/livrare sâmbătă

Pentru livrări la sfârşit de săptămână, avem opţiuni de preluare vineri cu livrare sâmbătă sau preluare sâmbătă cu livrare luni.

 

Livrare în afara reţelei TNT

Nicăieri nu este prea departe şi nimic nu este prea dificil. Putem prelua sau livra în zone greu accesibile sau izolate. Pentru coduri poştale internaţionale apăsaţi aici.

 

Servicii de livrare la domiciliu

Nu trebuie să optaţi doar pentru livrări la adresa de companie. Pentru a vă ajuta să răspundeţi solicitărilor propriilor dumneavoastră clienţi, putem să vă livrăm bunurile şi la adrese rezidenţiale.

 

Manipulare cu prioritate

Alegeţi opţiunea de manipularea cu prioritate de la preluare până la livrare. Expedierea dumneavoastră va fi marcată cu eticheta noastră de serviciu prioritar.

 

Manipulare suplimentară

Dacă aveţi o expediere care nu poate fi manipulată pe banda de sortare automatizată sau depăşeşte dimensiunile noastre operaţionale standard, avem opţiunea de manipulare suplimentară.

 

Manipularea transporturilor formate din mai multe colete

Dacă expedierea dumneavoastră este formată din mai multe colete, putem asigura manipularea întregului transport odată.

 

Manipulare specială

Dacă marfa dumneavoastră are dimensiuni atipice sau o formă neobişnuită, echipa noastră se va asigura că aceasta va fi manipulată în condiţii de siguranţă şi la fel de eficient ca în cazul unui transport obişnuit. Exemple:

 

  • Obiecte care nu pot fi stivuite
  • Substanţe clasificate şi desemnate conform reglementărilor IATA, ADR

Pentru mai multe detalii apelati TNT Contact Centre

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe