Poseben prevzem, dostava in ravnanje

Izjemna storitev za izredne pošiljke

Ne glede na to kam pošiljate in kakšne so vaše zahteve, bomo vaše pošiljke obravnavali z vso skrbnostjo in pri tem upoštevali najkrajše tranzitne čase.

Potrebujete prevzem pošiljk izven delovnih ur? Ali potrebujete posebno ravnanje za zagotovitev varne dostave? Z našimi storitvami posebnega prevzema, dostave in posebnega ravnanja ugodimo vsem vašim zahtevam. Za te storitve veljajo dodatne pristojbine.


KasnejšI prevzem

Za prevzeme pošiljk izven naših običajnih uradnih ur na vašo zahtevo pomeni, da vaše blago prevzamemo, kadarkoli boste pripravljeni.

 

Prevzem in dostava ob sobotah

S storitvijo ob koncu tedna lahko prevzamemo pošiljke v petek in jih dostavimo v soboto ali pa jih prevzamemo v soboto in jih dostavimo v ponedeljek.

 

Storitve v oddaljene kraje

Noben kraj ni predaleč ali težko dosegljiv. Lahko dostavljamo in prevzemamo na težko dostopnih in oddaljenih lokacijah. Preverite poštno številko tukaj. Tukaj preverite poštno številko
Za dostavo v oddaljene kraje zaračunamo dodatek v višini 0,40 €/kg (minimalno 22,00 € in maksimalno 120,00 € na pošiljko).

 

Dostava v stanovanjska naselja

Dostave niso omejene samo na poslovne naslove. Da bi zadovoljili potrebam vaših strank, pošiljke lahko dostavimo tudi na stanovanjski naslov. Za tako dostavo zaračunamo dodatek v višini 2,20 €.

 

Prednostna dostava/priority

Izberite prednostno ravnanje od prevzema do dostave in vaša pošiljka bo vidno označena z našo prednostno nalepko. Za tako dostavo zaračunamo dodatek v višini 10,00 €.

 

Nepopoln ali nepravilen naslov

V primeru, da je pošiljatelj navedel nepopoln ali nepravilen naslov, zaradi česar TNT ne more dostaviti pošiljke, si bo TNT po najboljših močeh prizadeval poiskati pravi naslov in dostaviti pošiljko. Za to bo zaračunan dodatek na pošiljko v višini 5,00 €, ki bo kril novo nastale stroške.  

 

Dodatno ravnanje

Če vaša pošiljka presega naše standardne omejitve dimenzij oziroma jih ni mogoče obdelati s pomočjo avtomatizirane mehanizacije, bomo to uredili z dodatno obdelavo.

 

Večkosovne pošiljke

Če vsebuje vaša pošiljka več kot en paket/kos, jih bomo skupaj obravnavali kot eno pošiljko.

 

Posebno ravnanje

Če ima vaš tovor nenavadno velikost ali obliko, bo naša ekipa zagotovila, da se bo pošiljka obravnavala pošiljka učinkovito in varno, vključno s:

 

  • pošiljkami, ki jih ni možno nakladati eno na drugo
  • razvrščanjem in označevanjem snovi v skladu z IATA, ADR in drugimi transportnimi predpisi

Kontaktirajte nas za podrobne podatke