Wilt u weten welke service beschikbaar is? En wilt u inzicht hebben in het bijbehorende tarief en aflevertijd? Dit berekent u heel eenvoudig online of via onze pc- en mobiele toepassingen.

Online berekenen

Tarieven en overkomsttijden van exportzendingen berekent u online. Hiervoor kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze 'tarief en aflevertijd' service bereikbaar via onze homepage. Selecteer het 'land van bestemming', klik op 'verder' en volg de aanwijzingen op het scherm. U krijgt het tarief te zien dat geldt in het land van waaruit de zending wordt verstuurd. De overkomstduur kan beïnvloed worden door lokale feestdagen.

Even snel in de auto of in de trein tarieven of overkomsttijden opvragen? Dat kan gemakkelijk met onze ExpressMobileServices.

Staat u geregistreerd als klant bij TNT, dan kunt u uw persoonlijke tarieven en aflevertijden berekenen via onze pc-en internettoepassingen, vanaf uw werkplek of geïntegreerd vanuit uw systeem.

Volumegewicht

Het tarief is gebaseerd op het werkelijke totaalgewicht of het zogenaamde volumegewicht van uw zending. Het hoogste gewicht wordt aan u gefactureerd.

Brandstoftoeslag

TNT past een brandstoftoeslag toe op basis van de Fuel Index. Kijk hier voor meer informatie en de actuele indexering. 

Berekening op maat

Als aanvulling op de informatie die u online ziet, staat Customer Service voor u klaar en maakt graag een berekening op maat. Dit is het geval bij:
• importzendingen (vanuit een ander land naar Nederland);
• zendingen die dezelfde dag nog afgeleverd moeten worden;
• speciale zendingen, zoals gevaarlijke goederen of uitzonderlijke afmetingen;
• tarieven voor vaste klanten.