Cand variantele obisnuite 
nu fac fata, 


avem solutii dedicate pentru tine!

 

 

 


Special Services

DEDICATED VEHICLES

Tu deții controlul deplin asupra transportului rutier, peste tot în Europa, având un vehicul dedicat expedierii tale. Îți alocăm întotdeauna vehiculul de care ai nevoie: furgonetă sau dubă, vehicul securizat sau cu controlul temperaturii, pentru servicii de livrare flexibile și rapide, direct la destinație.
 

Mai multe informații

ON BOARD COURIER

Când expediezi articole deosebit de sensibile sau importante, îți putem aloca un curier dedicat care îți va transporta coletul cu primul zbor comercial disponibil.
 

Mai multe informații

AIR CHARTER

Este opțiunea ideală pentru expedierile de bunuri perisabile de volum mare, oferindu-ți vizibilitate și control asupra expedierii. Aceasta va ajunge la destinație în aceeași zi sau în următoarea-cu o aeronavă dedicată.
 

Mai multe informații

NEXT FLIGHT OUT

Combină cel mai bun zbor comercial cu cea mai bună variantă de transport rutier, pentru servicii de preluare a coletelor și livrare pe baza cerințelor tale.
 

Mai multe informații

SPECIAL EXPRESS

Nu mai pierde nicio clipă și trimite-ți expedierea pe cea mai rapidă rută posibil. Îți stăm la dispoziție oricând ai nevoie de noi, chiar și în afara orelor de program: expedierile tale vor fi preluate cu promptitudine, de către un curier dedicat, și vor fi livrate rapid oriunde în lume.
 

Mai multe informații

AIR FREIGHT

Soluția cea mai eficientă din punctul de vedere al costurilor, pentru colete de peste 100 kg, atunci când durată tranzitului este mai puțin importantă.
 

Mai multe informații

 

Servicii cu valoare adăugată

Redescoperă cum pot Serviciile cu Valoare Adăugată să te ajute să îți dezvolți afacerea.

Manipulare specială

 Suntem aici pentru a te ajuta cu servicii integrate de transport și distribuție, inclusiv servicii de logistică pentru evenimente și transporturi de bunuri extrem de sensibile sau periculoase.

Contactează-ne

Servicii de logistică

Gama noastră de servicii de logistică te ajută să economisești atât timp, cât și bani. Vei primi exact ceea ce vrei, atunci când vrei și acolo unde vrei.

Contactează-ne

Soluții de livrare a pieselor de schimb 

De la aprovizionarea eficientă cu piese de schimb până la sortarea și eliminarea pieselor de schimb defecte, te ajutăm să îți crești productivitatea și să îți reduci cheltuielile cu menținerea stocurilor.

Contactează-ne

Partenerul tau ideal - indiferent de industrie

SĂNĂTATE

De la asigurarea conformității cu legile și reglementările vamale până la soluții de ambalare izoterme, te vom ajuta să păstrezi controlul asupra expedierilor tale, să ai o vizibilitate optimă asupra procesului logistic și să beneficiezi de o durată de transport redusă, cu ajutorul opțiunilor noastre special concepute pentru domeniul sănătății.

 • Avem capacitatea de a transporta bunuri cu greutate sau volum foarte mare. 
 • Soluții de control al temperaturii pentru intervalele 15°-25°C, 2°- 8°C sau sub 0°C.
 • Șoferi dedicați, instruiți, care pot realiză activități și verificări speciale la față locului. 
 • Instalații de re-congelare în anumite locații cheie.
 • Măsuri de securitate suplimentare pentru expedieri cu valoare ridicată, cum ar fi utilizarea a doi șoferi și a unor vehicule monitorizate continuu prin GPS.

TEHNOLOGIE 

De la componente la produse finite, vă puteți onora obligațiile contractuale cu ajutorul serviciilor noastre flexibile pentru expedierea rapidă a produselor tehnologice.

 • Avem capacitatea de a transporta bunuri cu greutate sau volum foarte mare.
 • Serviciile cu valoare adăugată includ gestionarea transporturilor primite și locații de depozitare pentru stocuri care necesită reexpediere.
 • Timpi de livrare a pieselor de schimb de 2-4 ore.
 • Măsuri de securitate suplimentare pentru expedieri cu valoare ridicată, cum ar fi utilizarea a doi șoferi, utilizarea unor vehicule monitorizate continuu prin GPS sau escortarea vehiculelor.
 • Activități cu valoare adăugată, cum ar fi comasarea sau defalcarea expedierilor în tranzit.  

AUTOMOTIVE & INDUSTRIAL 

De la expedierea unor piese de schimb în regim de urgență până la expedierea unor volume mari de materie prima, serviciile noastre pentru domeniile auto și industrial vă pot ajuta să preveniți blocajele și să reduceți timpii morți.  

 • Avem capacitatea de a transporta bunuri cu greutate sau volum foarte mare. 
 • Servicii cu valoare adăugată, inclusiv gestionarea transporturilor primite și locații de depozitare. 
 • Timpi de livrare a pieselor de schimb de 2-4 ore. 
 • Livrări către numeroși utilizatori finali. 
 • Locații de redirecționare a stocurilor în apropierea reprezentanțelor și centrelor de reparații. 
 • Activități cu valoare adăugată, cum ar fi comasarea sau defalcarea expedierilor în tranzit. 
 • Livrări de noapte către reprezentante și centre de reparații. 
 • Soluții specializate pentru bunuri periculoase.