изпратете пратка

проследяване на пратка

 

FedEx и TNT се обединяват, за да Ви предложат повече възможности.

Изпратете Вашата пратка с 5 лесни стъпки

Изпращане на пратка от точка А до точка Б. Разчитайте на нас - навсякъде и по всяко време. TNT може да Ви помогне да изпратите всичко, като Вие можете да управлявате всяка стъпка от процеса на транспортиране. Вижте как можете да изпращате пратки с TNT с 5 лесни стъпки.

Изберете скоростта, от която се нуждаете

В целия свят и по всяко време, Вие можете да се доверите на нашите транспортни услуги, които отговарят на всеки срок. Изберете от доставка за една нощ на колетни пратки, до доставка на по-тежки товари. А ако имате нужда от още по-бърза доставка, ние ще работим с Вас, за да намерим персонализирано решение.

Вход в myTNT

Забравена парола?

Ние сме TNT - The People Network

Изпратете Вашата пратка с 5 лесни стъпки

Новини и информация за медиите

Прегледайте последните новини за TNT и съобщения до медиите.

Индустриален опит

Нека нашият опит да работи за Вас. Нашите специализирани екипи имат уникален опит в областта на транспорта, автомобилния сектор, сектор Високи технологии и Здравеопазване. Ние сме горди да положим допълнителни усилия за нашите клиенти.

Митници

Няма възможност да бъдат избегнати митнически процедури, когато се транспортират пратки през международни граници. Ние можем да Ви помогнем да сте сигурни, че всичко се случва ефективно, точно и възможно най-бързо.

Помощен център

Имате въпроси? Тук можете да получите полезни съвети или изберете начин да се свържете с нас.