ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ;

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανίχνευση πολλαπλών αποστολών

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Με μια διεθνή ομάδα ειδικών & το γρηγορότερο οδικό εντός Ευρώπης, είμαστε η ομάδα που μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να εξελιχθεί. Οπότε, ξεκινήστε να ”σκοράρετε” με την ΤΝΤ ως τις 4 Δεκεμβρίου 2015.

Αποστολή τώρα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ BENELUX

Την επόμενη φορά που θα έχετε μία αποστολή για κάποια από τις χώρες του Benelux, αφήστε το The People Network να παραδώσει τις αποστολές σας πριν το μεσημέρι. Η υπηρεσία παραδόσεων πριν τις 12:00 της ΤΝΤ, είναι διαθέσιμη για τις διεθνείς σας εξαγωγές προς όλους τους ταχυδρομικούς κωδικούς, στο Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο *.

Μάθετε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ myTNT

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Keep Scoring with TNT

Συνεχιστε να "σκοραρετε" με την ΤΝΤ

Κερδίστε πέναλτι για μια ευκαιρία να αποκτήσετε σπουδαία βραβεία κάθε εβδομάδα!

Παίξτε το παιχνίδι

Συνεχιστε να "σκοραρετε" με την ΤΝΤ

Κερδίστε πέναλτι για μια ευκαιρία να αποκτήσετε σπουδαία βραβεία κάθε εβδομάδα!

Παίξτε το παιχνίδι
Ship your parcel in 5 easy steps

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Θέλετε να αποστείλετε κάτι από το σημείο Α στο Β; Βασιστείτε σε μας οποτεδήποτε, οπουδήποτε . Η TNT μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε οτιδήποτε, ενώ εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε βήμα της αποστολής σας. Πηγαίνετε στο διευκρινιστικό και να δείτε πώς μπορούμε να αποστείλουμε το δέμα σας σε 5 εύκολα βήματα με TNT. Προετοιμασία, Αποστολή, Παράδοση.

Δείτε πως
News

ΝΕΑ

Ανατρέξτε στις τελευταίες συνεντεύξεις τύπου

Διαβάστε περισσότερα
Industry Expertise

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Βάλτε την εμπειρία μας να δουλέψει για σας. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας έχουν μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα των μεταφορών για συγκεκριμένους τομείς βιομηχανίας : Αυτοκινητοβιομηχανίας, Υψηλής Τεχνολογίας, Υγείας και Βιομηχανίας. Είμαστε περήφανοι που κάνουμε το παραπάνω βήμα για τους πελάτες μας, για να τους βοηθήσουμε να τροφοδοτήσουν τις παγκόσμιες ανάγκες της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

Μάθετε περισσότερα
Customs

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Δεν υπάρχει περίπτωση αποφυγής τελωνειακών δασμών, η αποστολή περνάει από διεθνή σύνορα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα τελωνειακά σας ζητήματα λύνονται αποτελεσματικά, με ακρίβεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μάθετε περισσότερα
Help Centre

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Έχετε απορίες; Διαβάστε διαδικτυακές συμβουλές ή διαλέξτε τρόπο επικοινωνίας μαζί μασ

Μεταβείτε στο Κέντρο Βοήθειας