ξεκινηστε τις αποστολεσ σασ τωρα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

 

Η FedEx και η TNT ενώνονται για να σας προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες

ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΜΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Αποστολή από το σημείο Α στο Β; Βασιστείτε σε μας οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Η TNT μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε τα πάντα και να μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε βήμα της διαδικασίας αποστολής σας. Πηγαίνετε στην επεξήγηση για να δείτε πώς μπορείτε να αποστείλετε το πακέτο σας σε 5 εύκολα βήματα με την TNT. Προετοιμασία, Αποστολή, Παράδοση.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Οπουδήποτε στον κόσμο και κάθε ώρα της ημέρας, μπορείτε να εμπιστεύεστε τις μεταφορικές μας υπηρεσίες για να προλάβετε τις διορίες σας. Επιλέξτε από νυχτερινή παράδοση δέματος ως μεταφορά βαρέων φορτίων. Και αν χρειάζεστε γρηγορότερη παράδοση, είμαστε εδώ να σας βρούμε μία προσαρμοσμένη λύση παράδοσης.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MYTNT

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ THE PEOPLE NETWORK

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

NΕΑ

Brazil’s Conselho Administrativo de Defesa Econômica Unconditionally Approves FedEx Intended Acquisition of TNT Express

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Βάλτε την εμπειρία μας να δουλέψει για σας. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας έχουν μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα των μεταφορών για συγκεκριμένους τομείς βιομηχανίας : Αυτοκινητοβιομηχανίας, Υψηλής Τεχνολογίας, Υγείας και Βιομηχανίας. Είμαστε περήφανοι που κάνουμε το παραπάνω βήμα για τους πελάτες μας, για να τους βοηθήσουμε να τροφοδοτήσουν τις παγκόσμιες ανάγκες της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Δεν υπάρχει περίπτωση αποφυγής τελωνειακών δασμών, η αποστολή περνάει από διεθνή σύνορα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα τελωνειακά σας ζητήματα λύνονται αποτελεσματικά, με ακρίβεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Έχετε απορίες; Διαβάστε διαδικτυακές συμβουλές ή διαλέξτε τρόπο επικοινωνίας μαζί μας