ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανίχνευση πολλαπλών αποστολών

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ THE PEOPLE NETWORK

Το 2016 είναι μία σημαντική χρονιά για την ΤΝΤ. Σε λίγες εβδομάδες, θα ενημερωθείτε για ότι έχουμε προγραμματίσει για εσάς οπότε μείνετε συντονισμένοι! Σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το νέο έτος και αναμένουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και για το 2016!

Οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στην διάθεση σας

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Οπουδήποτε στον κόσμο και κάθε ώρα της ημέρας, μπορείτε να εμπιστεύεστε τις μεταφορικές μας υπηρεσίες για να προλάβετε τις διορίες σας. Επιλέξτε από νυχτερινή παράδοση δέματος ως μεταφορά βαρέων φορτίων. Και αν χρειάζεστε γρηγορότερη παράδοση, είμαστε εδώ να σας βρούμε μία προσαρμοσμένη λύση παράδοσης.

Μάθετε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ myTNT

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
WE ARE THE PEOPLE NETWORK

WE ARE THE PEOPLE NETWORK

Στην ΤΝΤ, οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Καθημερινά συνδέουμε ανθρώπους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο

Γνωρίστε μας

WE ARE THE PEOPLE NETWORK

Στην ΤΝΤ, οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Καθημερινά συνδέουμε ανθρώπους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο

Γνωρίστε μας
Ship your parcel in 5 easy steps

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Θέλετε να αποστείλετε κάτι από το σημείο Α στο Β; Βασιστείτε σε μας οποτεδήποτε, οπουδήποτε . Η TNT μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε οτιδήποτε, ενώ εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε βήμα της αποστολής σας. Πηγαίνετε στο διευκρινιστικό και να δείτε πώς μπορούμε να αποστείλουμε το δέμα σας σε 5 εύκολα βήματα με TNT. Προετοιμασία, Αποστολή, Παράδοση.

Δείτε πως
News

ΝΕΑ

Brazil’s Conselho Administrativo de Defesa Econômica Unconditionally Approves FedEx Intended Acquisition of TNT Express

Διαβάστε περισσότερα
Industry Expertise

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Βάλτε την εμπειρία μας να δουλέψει για σας. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας έχουν μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα των μεταφορών για συγκεκριμένους τομείς βιομηχανίας : Αυτοκινητοβιομηχανίας, Υψηλής Τεχνολογίας, Υγείας και Βιομηχανίας. Είμαστε περήφανοι που κάνουμε το παραπάνω βήμα για τους πελάτες μας, για να τους βοηθήσουμε να τροφοδοτήσουν τις παγκόσμιες ανάγκες της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

Μάθετε περισσότερα
Customs

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Δεν υπάρχει περίπτωση αποφυγής τελωνειακών δασμών, η αποστολή περνάει από διεθνή σύνορα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα τελωνειακά σας ζητήματα λύνονται αποτελεσματικά, με ακρίβεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μάθετε περισσότερα
Help Centre

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Έχετε απορίες; Διαβάστε διαδικτυακές συμβουλές ή διαλέξτε τρόπο επικοινωνίας μαζί μασ

Μεταβείτε στο Κέντρο Βοήθειας