Brandstoftoeslag

Er geldt bij TNT een index gebaseerde brandstoftoeslag voor alle zendingen.
 

Huidig tarief van de brandstoftoeslag:

28 januari 2018 - 3 maart 2018: 15,00%
1 januari 2018 - 27 januari 2018: 15,00%
03 december 2017 - 31 december 2017: 14,50%
29 oktober 2017 - 2 december 2017: 14,00%

De geïndexeerde toeslag is gebaseerd op de U.S. Gulf Coast (USGC) spotprijs voor een gallon kerosine. De toeslag wordt maandelijks aangepast op basis van een afgerond gemiddelde van de spotprijs voor een gallon kerosine, zoals deze wordt gepubliceerd door de U.S. Energy Information Agency (EIA). Klik hier om de laatste data van hun website te downloaden.


Per 1 januari 2018 hebben we onze index voor de berekening van de brandstoftoeslag bijgewerkt. De brandstoftoeslag wordt maandelijks aangepast op basis van de USGC spotprijs voor een gallon kerosine, volgens onderstaande tabel:

Wees u ervan bewust dat de gehanteerde index voor de berekening van de brandstoftoeslag steeds van één maand ervoor is. De gemiddelde brandstofprijs van de maand april zal bijvoorbeeld in de tweede week van mei worden gepubliceerd en in de brandstoftoeslag van juni worden verrekend.

TNT behoudt zich het recht voor om de index en de tabel voor de berekening van de brandstoftoeslag te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Zowel het bedrag als de duur van de toeslag zullen door TNT naar eigen goeddunken worden bepaald. Als de brandstoftoeslag hoger wordt dan de maximale waarde, daalt onder de minimumwaarde of er zijn wijzigingen in de parameters wordt de bovenstaande tabel bijgewerkt.

We adviseren u regelmatig deze pagina te bezoeken voor extra nieuws en updates over de brandstoftoeslag.

Door deze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies door TNT en diens partners. Meer informatie